728x90: Bol Ad

Lego City 60163 Kustwacht startset

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego City 60163 Kustwacht startset ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego City 60163 Kustwacht startset

Speelset

Fabrikantcode 60163
Adviesleeftijd 5-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 76
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Help de Lego City kustwacht op het strand en op het water met deze startset inclusief strandtoren met trap en uitzichtplatform, strandbuggy met rolkooi die open kan, plaats voor twee minifiguren en ruimte voor een tweepersoons surfplank op het dak, verrekijker, twee walkietalkies en een kleine surfplank. Inclusief drie minifiguren en een haai.


IN DE DOOS

  • Inclusief drie minifiguren: een strandwacht, een surfer en een buggybestuurder, plus een figuur van een haai.
  • De speelset omvat een strandbuggy met rolkooi die open kan en zitplaatsen voor twee minifiguren, plus een afneembare surfplank op het dak waar twee minifiguren op kunnen staan.
  • Inclusief strandpost met trap en uitzichtplatform.
  • Roep versterking in vanaf de strandpost en ga de surfer redden.
  • De bek van de haai kan open zodat hij in de surfplank kan bijten.
  • Spring op de grote surfplank en ga de surfer ophalen voordat de haai nog dichterbij kan komen!
  • Accessoire-elementen: kleine surfplank, twee walkietalkies en een verrekijker.
  • De strandbuggy is ongeveer 7 centimeter hoog, 8 centimeter lang en 5 centimeter breed.
  • De strandpost is ongeveer 8 centimeter hoog, 4 centimeter breed en 5 centimeter diep.
  • De haai is ongeveer 7 centimeter lang.

Lego 60163 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 60163 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 60163 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 60163 bouwinstructies.

Lego City 60163 Kustwacht startset - Afbeelding 1Lego City 60163 Kustwacht startset - Afbeelding 2Lego City 60163 Kustwacht startset - Afbeelding 3Lego City 60163 Kustwacht startset - Afbeelding 4
LEGO CITY 60163 KUSTWACHT STARTSET

  • Fabrikantcode: 60163
  • Adviesleeftijd: 5-12
  • Aantal minifiguren: 3
  • Aantal onderdelen: 76

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego City 60163 Kustwacht startset of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego City 60163 Kustwacht startset is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 5-12 jaar. Lego City 60163 Kustwacht startset wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 5-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego City 60163 Kustwacht startset - Afbeelding 5Lego City 60163 Kustwacht startset - Afbeelding 6Lego City 60163 Kustwacht startset - Afbeelding 7
Het aantal Lego City minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de City 60163 Kustwacht startset wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

De 60163 Kustwacht startset heeft in totaal 76 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen