728x90: Stella Ad

Lego Architecture 21033 Chicago


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Architecture 21033 Chicago

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Architecture 21033 Chicago van Lego Architecture is 21033. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Architecture 21033 Chicago is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 12+ jaar. Lego Architecture 21033 Chicago wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 12+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal onderdelen

De Lego Architecture 21033 Chicago heeft in totaal 444 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Bouw zelf de contrastrijke cocktail van historische en moderne architectuur die Chicago kenmerkt, met dit realistische Lego model. De Lego Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die zichtbaar in huis of op kantoor kunnen worden geplaatst. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. De sets hebben een natuurgetrouw kleurschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge proporties. De speelset omvat: Willis Tower, John Hancock Center, Cloud Gate, DuSable Bridge, Wrigley Building en the Big Red, en is voorzien van een decoratief “Chicago” naamplaatje.


IN DE DOOS

 • Een Lego Architecture interpretatie van Chicago.
 • Inclusief Willis Tower, John Hancock Center, Cloud Gate, DuSable Bridge, Wrigley Building en the Big Red.
 • Het water van de Chicago River wordt aangeduid door de met tegeltjes beklede bodemplaat en de DuSable Bridge kan open en dicht gaan.
 • Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad Chicago en het architectonische erfgoed (alleen in het Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van Lego.com/architecture)
 • Inclusief 4 x 32 bodemplaat met tegels en decoratief “Chicago” naamplaatje.
 • Bouw je eigen versie van een van de mooiste steden ter wereld met de Lego Architecture Skyline collectie.
 • De Lego Architecture serie is een eerbetoon in Lego stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis.
 • Deze speelset omvat meer dan 440 Lego elementen en biedt een passende bouwervaring voor fans vanaf 12 jaar.
 • Afmetingen: 20 centimeter hoog, 22 centimeter breed en 5 centimeter diep.

Lego 21033 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 21033 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 21033 bouwinstructies.

LEGO ARCHITECTURE 21033 CHICAGO

 • Fabrikantcode: 21033
 • Adviesleeftijd: 12+
 • Aantal onderdelen: 444

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Architecture 21033 Chicago of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Specificaties Lego Architecture 21033 Chicago

Speelset

Fabrikantcode 21033
Adviesleeftijd 12+

Kenmerken

Aantal onderdelen 444
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen