728x90: Bol Ad

Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler

Laagste prijs gevonden vandaag 03:39 uur voor € 12,50 bij Bol.com.

€ 12,50

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 03:39 uur

€ 12,50

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Review Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler

9.3

Onderdelen afneembaar en beweegbaar
Hologram
Details
Ruimte voor andere onderdelen

Kleine onderdelen
Figuren kunnen allemaal dezelfde taak uitvoeren

Experts

1 expert heeft een review geschreven over de Playmobil Ghostbusters 9219 Ghostbusters Brandweerkazerne en geeft in totaal een 9.3 als gemiddeld cijfer.

Score (9.3/10 - 1 expert)

Bekijk de review

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 12,50

Overweeg je de Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 12,50 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 12,50

Specificaties Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler

Speelset

Fabrikantcode 9346
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Sub-thema Ghostbusters
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 20
Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler kopen
Actuele prijs: € 12,50
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Als er iets smerigs in de buurt is wordt dokter Egon Spengler direct opgeroepen. Lichtgevende spoken maken de buurt onveilig, maar dat is geen probleem voor Spengler met zijn protonenstraler en PKE-meter. Dit Playmobil speelfiguur bevat ook zogenoemde hologram effecten. In combinatie met de piramideprojector en de nieuwe Playmobil app (downloaden is vereist voor hologram effecten) projecteert je smartphone of tablet een hologram in het midden van de projector. 


- Met de Ghostbuster Egon Spengler. 
- De Ghostbuster draagt de outfit uit de komische klassieker “Ghostbusters II”. 
- Met originele Ghostbusters-apparatuur zoals plakbare silicone slijmspatten, een verwijderbaar proton-pack, een proton-buis en een PKE-meter. 
- De spookval fungeert als basis voor de hologramkegel, terwijl de rubberen onderzijde het scherm van de smartphone of tablet beschermt. 
- De meegeleverde lege kaart kan worden opgevouwen en gebruikt als een verduistering om de hologramprojectie beter te kunnen zien. 
 

Playmobil 9346 boekje kwijt?

Ben je het boekje kwijt voor de Playmobil 9346? Alle Playmobil 9346 bouwinstructies kan je op de officiële website terugvinden.
Klik hier voor het officiële Playmobil 9346 boekje

Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler - Afbeelding 1Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler - Afbeelding 2Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler - Afbeelding 3Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler - Afbeelding 4
PLAYMOBIL GHOSTBUSTERS 9346 EGON SPENGLER

  • Fabrikantcode: 9346
  • Adviesleeftijd: 6-12
  • Sub-thema: Ghostbusters
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 20

Kom je er niet uit bij het kopen van de Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze playmobil producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je playmobil of staat jouw playmobil keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze playmobil keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler - Afbeelding 5Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler - Afbeelding 6Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler - Afbeelding 7
Het aantal Playmobil Ghostbusters minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Ghostbusters 9346 Egon Spengler wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

De 9346 Egon Spengler heeft in totaal 20 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire video voor artikel: Playmobil Ghostbusters 9346 Egon Spengler

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 03:39 uur

€ 12,50

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen