728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel

De beste deal van vandaag

Lego

109,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, organiseer een Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 23 oktober 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 109,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 109,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel

Speelset

Fabrikantcode 76108
Adviesleeftijd 8-14

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 1004
Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel kopen?
Actuele prijs: € 109,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel van Lego Marvel Super Heroes is 76108. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-14 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel - Afbeelding 4
De Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel heeft in totaal 1004 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Organiseer een Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel tussen Iron Spider-Man, Iron Man en Doctor Strange en de superschurken. Deze actievolle speelset omvat een opvouwbaar gebouw met drie verdiepingen in New York City met het Sanctum Sanctorum van Doctor Strange met een functie om een stuk van de muur weg te blazen en een verborgen Infinity Stone element. Daarnaast is er nog een pizzeria en het appartement van Peter Parker, beide met een functie om de ramen te doen exploderen. Op het dak vind je een functie om een minifiguur weg te slingeren en een watertoren met minifiguurtakelfunctie voor Iron Spider-Man. 


IN DE DOOS

 • Inclusief 4 minifiguren: Iron Spider-Man, Iron Man, Doctor Strange en Ebony Maw, plus een grote figuur van Cull Obsidian.
 • De speelset bestaat uit een gebouw in New York City van 3 verdiepingen met daarin het Sanctum Sanctorum, een pizzeria en het appartement van Peter Parker, plus 2 brandladders, een watertoren op het dak en een afneembaar straathoekgedeelte.
 • Je kunt het model op verschillende manieren bouwen: vouw het gebouw dicht of open en maak de straathoek op een andere plek vast.
 • Het Sanctum Sanctorum heeft een hal met een deur die open kan, een wapenrek met een bijl en zwaard en een leunstoel, een bibliotheek met exploderende muur-functie, een verborgen Infinity Stone-element met staander, boekenplanken, een kist die open kan met daarin 2 dolken en een wapenrek met een staf en speer, en het kantoor van Doctor Strange op de bovenverdieping met een gedecoreerd Sanctum Sanctorum raam (nieuw vanaf maart 2018), een bureau, boekenplanken en een bouwbare kandelaar.
 • Laat de muur ontploffen en ontdek de Infinity Stone!
 • In het appartement van Peter Parker vind je een kantoor met een bureau en diverse elementen waaronder een computer, een lamp en dozen, een slaapkamer met een valluikfunctie, een exploderend raam, een bed en een pizza-element.
 • Laat het raam exploderen en ontdek het spinnenweb op de muur van het gebouw.
 • De pizzeria heeft een deur die open kan, een exploderend raam, een pizzaoven, een bouwbare shoarmagrill en diverse elementen waaronder een pizza, een pizzaschep en een brandblusser.
 • Op het dak vind je een functie voor het wegslingeren van een minifiguur en een watertoren met takelfunctie om Iron Spider-Man langs een spinnenwebdraad naar het gevecht te laten zakken en weer op te takelen.
 • De straathoek omvat een kiosk met krantelementen, een vuilnisbak en verschillende elementen waaronder een spinnenweb met de mobiele telefoon van Iron Spider-Man en een pizzapunt.
 • De grote figuur van Cull Obsidian (nieuw vanaf maart 2018) heeft 2 hamers die je zelf kunt bouwen.
 • Wapens: de energiewapens van Iron Spider-Man en Ebony Maw.
 • Iron Spider-Man heeft een rugplaat met 4 beenelementen.
 • De speelset bevat maar liefst 10 doorschijnend-blauwe en 10 doorschijnend-oranje Power Burst-elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen.
 • De minifiguren van Iron Man, Iron Spider-Man en Ebony Maw zijn nieuw vanaf maart 2018.
 • Speel spannende scènes na uit de film Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War.
 • Afmetingen: ongeveer 30 centimeter hoog, 20 centimeter breed en 21 centimeter diep.

Lego 76108 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76108 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76108 bouwinstructies.

LEGO MARVEL SUPER HEROES 76108 SANCTUM SANCTORUM DUEL

 • Fabrikantcode: 76108
 • Adviesleeftijd: 8-14
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 1004

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Marvel Super Heroes 76108 Sanctum Sanctorum duel. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen