728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging

De beste deal van vandaag

Lego

29,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, ms. Marvel probeert Captain Americas schild terug te

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Actueel en verrassend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging

Speelset

Fabrikantcode 76076
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Sub-thema LEGO Super Heroes
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 160
Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging kopen?
Actuele prijs: € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging van Lego Marvel Super Heroes is 76076. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging - Afbeelding 4
De Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging valt onder de productlijn en thema lego super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het lego super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging heeft in totaal 160 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Ms. Marvel probeert Captain Americas schild terug te veroveren van Super-Adaptoid, die zich verdedigt met zware energiewapens. Gebruik de superflexibele armen van Ms. Marvel om haar vast te maken aan de straaljager. Die heeft beweegbare vleugels om te vliegen en aan te vallen, een cockpit met plaats voor een minifiguur en een schild, en dubbele schijfschieters. 

Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging - Afbeelding 5Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging - Afbeelding 6Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief drie minifiguren: Pilot Captain America, Ms. Marvel en Super-Adaptoid.
 • Captain Americas straaljager heeft deltavleugels, dubbele schijfschieters en een minifiguur-cockpit met schildhouder en Captain America-logo.
 • Maak de energiewapens vast aan de handen van Super-Adaptoid en druk ze in om ze af te vuren!
 • Verleng de flexibele armen van Ms. Marvel door ze in beide richtingen door haar superheldenlichaam heen te schuiven.
 • Duw het hendeltje in de staart van het vliegtuig naar voren om van vliegstand naar aanvalsstand te gaan en neem Super-Adaptoid onder vuur met de schijfschieters.
 • Inclusief energiewapens (nieuw in het voorjaar van 2017).
 • Accessoire-elementen: drie doorschijnend-blauwe stuwraketten, Captain Americas schild, Super-Adaptoids vleugels, Ms. Marvels grote armen en vier schijven om mee te schieten.
 • Deze speelset biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 6-12 jaar.
 • Captain Americas straaljager is ongeveer 5 centimeter hoog, 20 centimeter lang en 18 centimeter breed met de vleugels naar achteren gevouwen.
 • De straaljager is ongeveer 5 centimeter hoog, 20 centimeter lang en 20 centimeter breed met naar voren gevouwen vleugels.

Lego 76076 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76076 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76076 bouwinstructies.

LEGO MARVEL SUPER HEROES 76076 CAPTAIN AMERICA JET-ACHTERVOLGING

 • Fabrikantcode: 76076
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Sub-thema: LEGO Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 160

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76076 Captain America jet-achtervolging of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen