728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval

De beste deal van vandaag

Lego

39,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, help Black Panther en Nakia om de ultieme strijd tegen de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 22 oktober 2021

Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 39,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 39,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval

Speelset

Fabrikantcode 76100
Adviesleeftijd 7-14

Kenmerken

Sub-thema DC Comics Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 358
Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval kopen?
Actuele prijs: € 39,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval van Lego Marvel Super Heroes is 76100. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval - Afbeelding 4
De Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval valt onder de productlijn en thema dc comics super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het dc comics super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval heeft in totaal 358 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Help Black Panther en Nakia om de ultieme strijd tegen de superschurk Killmonger en Ulysses Klaue te winnen met deze coole Lego Marvel Super Heroes set. De Koninklijke klauwvechter is voorzien van een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 2 noppenschieters en een gevangenisgedeelte achterin om een minifiguur in vast te zetten.

Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval - Afbeelding 5Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval - Afbeelding 6Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief 4 minifiguren: Black Panther, Nakia, Killmonger en Ulysses Klaue.
 • De eeuwenoude, maskervormige Koninklijke klauwvechter is voorzien van een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een gevangenisgedeelte achterin om een minifiguur in vast te zetten en 2 noppenschieters.
 • Wapens: Nakias 2 schietschijven, Killmongers knipraketlanceerder en Ulysses Klaues supersonische robothand.
 • Ook inclusief Killmongers maskerelement.
 • Speel spannende momenten na uit de Marvel Super Heroes film Black Panther.
 • De Koninklijke klauwvechter is ongeveer 7 centimeter hoog, 21 centimeter lang en 16 centimeter breed.

Lego 76100 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76100 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76100 bouwinstructies.

LEGO MARVEL SUPER HEROES 76100 KONINKLIJKE KLAUWVECHTERAANVAL

 • Fabrikantcode: 76100
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Sub-thema: DC Comics Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 358

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Marvel Super Heroes 76100 Koninklijke klauwvechteraanval. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen