728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture

De beste deal van vandaag

Lego

139,95

44,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, vorm een team met Spider-Man en Iron Man en neem de Shocker in zijn

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 14 mei 2021

Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture

Speelset

Fabrikantcode 76083
Adviesleeftijd 7-14

Kenmerken

Sub-thema LEGO Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 375
Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture kopen?
Actuele prijs: € 44,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture van Lego Marvel Super Heroes is 76083. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 4
De Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture valt onder de productlijn en thema lego super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het lego super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture heeft in totaal 375 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Vorm een team met Spider-Man en Iron Man en neem de Shocker in zijn bestelwagen te grazen. Weer de aanval van Vulture af in deze spannende Lego Marvel Super Heroes set! Maak de bestelwagen van de Shocker open om toegang te krijgen tot het verstelbare zesschots snelvuurgeschut plus een geweer en een tech-ei om zelf te bouwen. De vleugels van Vulture zijn uitgerust met 2 afneembare noppenschieters. 

Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 5Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 6Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief 4 minifiguren: Spider-Man, Vulture, Iron Man en de Shocker.
 • De bestelwagen van de Shocker kan worden geopend om toegang te krijgen tot het verstelbare zesschots snelvuurgeschut, 2 kratten die open kunnen (waarvan 1 met het gestolen tech-ei en 1 met munitie) en een geweer om zelf te bouwen. Verder beschikt de wagen over een bestuurderscabine met plaats voor een minifiguur en afneembaar dak.
 • Vultures vleugels kunnen worden vastgemaakt aan de Vulture minifiguur en zijn voorzien van 2 afneembare noppenschieters (die ook in de handen van een minifiguur passen).
 • Wapens: Spider-Mans 3 energiewapens en de twee krachtvuisten van de Shocker.
 • Accessoire-elementen: Spider-Mans smartphone, web en spindraad en boosters voor aan de handen en voeten van Iron Man.
 • Maak de energiewapens vast aan de handen van Spider-Man en druk ze naar binnen om ze af te vuren!
 • Plaats de smartphone van Spider-Man in zijn web en doe alsof je een filmpje maakt van het gevecht.
 • Alle 4 de bijgeleverde minifiguren zijn nieuw in juni 2017.
 • De bestelwagen is ongeveer 7 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 7 centimeter breed.
 • Vultures vleugels zijn ongeveer 7 centimeter hoog, 20 centimeter lang en 2,5 centimeter breed.

Lego 76083 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76083 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76083 bouwinstructies.

LEGO MARVEL SUPER HEROES 76083 PAS OP VOOR VULTURE

 • Fabrikantcode: 76083
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Sub-thema: LEGO Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 375

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 8Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 9Lego Marvel Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture - Afbeelding 10
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen