728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard

De beste deal van vandaag

Lego

139,95

54,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, vlieg ten strijde in het Commodore ruimteschip en werk samen

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 24 oktober 2021

Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Actueel en verrassend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard

Speelset

Fabrikantcode 76084
Adviesleeftijd 7-14

Kenmerken

Sub-thema LEGO Super Heroes
Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 400
Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard van Lego Marvel Super Heroes is 76084. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 4
De Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard valt onder de productlijn en thema lego super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het lego super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard heeft in totaal 400 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Vlieg ten strijde in het Commodore ruimteschip en werk samen met Thor, Bruce Banner en Valkyrie tegen Hela, haar Berserkers en de Fenris wolf met deze spannende Lego Marvel Super Heroes set: de definitieve strijd om Asgaard. De Commodore heeft 2 dubbele noppenschieters aan boord plus een minifiguur-uitwerpfunctie. Bouw zelf de Fenris wolf met verstelbare ledematen waarmee je hem in allerlei standen kunt zetten. 

Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 5Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 6Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief 6 minifiguren: Thor, Bruce Banner, Valkyrie, Hela, twee Berserkers en een Fenris wolf figuur om zelf te bouwen.
 • Het Commodore ruimteschip is inclusief minifiguur-cockpit die open kan, 2 dubbele noppenschieters, bagageruim met deur die open kan en een minifiguur-uitwerpfunctie.
 • De Fenris wolf heeft een kop die je zelf kunt bouwen inclusief ogen die gloeien in het donker, een zitplaats voor een minifiguur en verstelbare ledematen.
 • Wapens: de energiewapens van Thor en Hela (ieder 3), Helas zwaard en bijl, Valkyries zwaard en de zwaarden van de Berserkers (ieder 2).
 • Accessoire-elementen: de helm van Thor (nieuw in juni 2017) en Helas uit stenen opgebouwde benen.
 • Maak de energiewapens vast aan de handen van Thor en Hela en druk ze naar binnen om ze af te vuren!
 • Alle 6 de bijgeleverde minifiguren zijn nieuw in juni 2017.
 • De Bruce Banner minifiguur heeft 2 gezichten: draai het hoofd rond om hem te veranderen in een kwade Hulk.
 • Het Commodore ruimteschip is ongeveer 3 centimeter hoog, 22 centimeter lang en 20 centimeter breed.
 • De Fenris wolf is ongeveer 8 centimeter hoog, 16 centimeter lang en 6 centimeter breed.

Lego 76084 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76084 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76084 bouwinstructies.

LEGO MARVEL SUPER HEROES 76084 DE DEFINITIEVE STRIJD OM ASGAARD

 • Fabrikantcode: 76084
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Sub-thema: LEGO Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 6
 • Aantal onderdelen: 400

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 8Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 9Lego Marvel Super Heroes 76084 De definitieve strijd om Asgaard - Afbeelding 10
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen