728x90: Wehkamp Ad
Lego review

Review Lego Creator 10232 Palace Cinema met klassieke limousine

Door site-redactie - Prijs-update: 07 december 2022 -

Het is Première-avond in de Palace bioscoop van Lego! Alle spots zijn gericht op de jonge filmster, die uit de glanzende zwarte limousine stapt! De menigte verdringt zich op de met sterren betegelde stoep, terwijl de beroemdheid langzaam door de hal van het gebouw en langs de kaartverkoop wandelt! Via de prachtige statietrap komt ze uiteindelijk in de filmzaal met een groot filmscherm, een projector en leunstoelen voor minimaal 6 minifiguren. Dit is de nieuwste toevoeging aan de Lego Modulaire gebouwen serie: voorzien van heel veel details, 2 verdiepingen hoog hoekpand, met daarin de Palace bioscoop.

IN DE DOOS

 • Inclusief 6 minifiguren: een jonge ster, een chauffeur, een vrouwelijke gast, een mannelijke gast, een fotograaf en een medewerker
 • Met een grote ingangspartij, filmposters, uithangbord, toren met spitsen en versierd dak, voorhal, kiosk, kaartverkoop, statietrap, groot scherm, projector en comfortabele, verstelbare stoelen voor 6 minifiguren
 • Inclusief klassieke, zwarte limousine
 • Met zeldzame elementen als een rode bouwplaat en donkerbeige, donkerrode en goudkleurige elementen
 • Met plaats voor 6 minifiguren in de leunstoelen!
 • Speel met minifiguren op de speciale sterren-stoep, in de gedetailleerde voorhal of in de filmzaal!
 • Verzamel en bouw een complete stad met de Lego modulaire gebouwen collectie: 10224 Stadhuis, 10218 Dierenwinkel en 10211 Grand Emporium!
 • De Palace bioscoop is 38 centimer hoog, 25,5 centimer breed en 25,5 centimer diep
 • De limousine is 4 centimer hoog, 15 centimer lang en 5 centimer breed.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Lego:
Review Lego Creator 10232 Palace Cinema
Great building for your city. This was my second modular set. Bought it for christmas and it was as awesome as the first one.Great great details, nice interior and exterior, awesome addition for your city!!! Great set, I recommend it!!!
Score: 9.0
Brickshop:
Review Lego Creator 10232 Palace Cinema
Een jaar geleden kocht ik deze set als m'n eerste Expert gebouw, ik werd gelijk verliefd op de details en op het kolossale gebouw. sindsdien ben ik een grote fan geworden van de Modular gebouwen serie. Leuk om te bouwen mooi afgewerkt. Zal zeker nog bouwdozen kopen van Lego Creator Expert.
Score: 9.0
Brickset:
Review Lego Creator 10232 Palace Cinema
Being a big fan of the Modular building series since the Greengrocer I was very anxious what the Palace would be like. I must say it is quite a beaty again! The build from the floor up was a good 2 evenings work (including sorting out the parts) which over all was great fun. Nothing to difficult or fancy. And actually there are a few design features that are worth looking at.
Score: 8.7
Bouwsteentjes:
Review Lego Creator 10232 Palace Cinema
De LEGO 10232 Cinema Palace is voor mij tot nu toe de minst spectaculaire set uit de reeks met modulaire gebouwen. De onderdelen zijn mooi voor MOC bouwers en om die reden scoort de prijs/kwaliteit verhouding het hoogst. Het bouwproces valt me tegen al zitten er een paar leuke bouwtechnieken bij. Het idee is leuk en origineel maar helaas de uitwerking wat minder.
Score: 6.9


Conclusie

Van de Modulaire gebouwen serie van Lego is iedere set rijk gedetailleerd, heeft het gebouw minimaal 2 verdiepingen en meer dan 2000 steentjes. Uitstekend geschikt voor de echte lego en bouwliefhebbers.De Palace Cinema is een belangrijk onderdeel voor de stad. Een bioscoop is onmisbaar. De uitvoering en de details zijn wederom bijzonder. In vergelijking met de andere gebouwensets, scoort deze set over het algemeen iets lager. De set blijft een mooie uitdaging en een graag gewild bezit.

8.4
 • Bouwgemak • Aantal steentjes • Verzamel item • Exclusief • Mooie onderdelen
 • Minst spectaculair • Prijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Lego Creator 10232 Palace Cinema

  Lego Creator 10232 Palace Cinema is onder andere te koop bij

  De (speelgoed)winkel van ons allemaal

  € 439,95

  Nu besteld, morgen in huis

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Speelset

  Fabrikantcode 10232
  Adviesleeftijd 16+

  Kenmerken

  Aantal minifiguren 6
  Aantal onderdelen 2194

  Lego Creator 10232 Palace Cinema

  icon: Lego Creator 10232 Palace Cinema

  Lego Creator - Het is Première-avond in de Palace bioscoop van Lego. Alle spots zijn gericht op de jonge filmster, die uit de glanzende zwarte limousine stapt en de menigte verdringt zich op de met sterren betegelde stoep, terwijl de beroemdheid langzaam door de hal van het gebouw en langs de kaartverkoop wandelt. Via de prachtige statietrap komt ze uiteindelijk in de filmzaal met een groot filmscherm,

  Populaire video voor artikel: Review Lego Creator 10232 Palace Cinema met klassieke limousine

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen