728x90: Bol Ad
Lego review

Review Lego Creator 10246 Detective Bureau inclusief 6 minifiguren

Door site-redactie - Prijs-update: 25 mei 2022 -

Ontdek een geheimzinnige en avontuurlijke wereld met het Lego Creator Expert detectivekantoor! De poort geeft toegang tot de kapperszaak met een grote spiegel waar de haren van de klanten worden geknipt. Een deur verderop, in de bar met de grote plafondventilator, kunnen poolbiljart en darts worden gespeeld.

Op de eerste verdieping vind je het kantoor van de detective met een bureau vol sporen, een kluis met bewijsmateriaal en een verborgen ruimte in de muur. In de badkamer staat een ouderwets toilet en via de trap kom je in de keuken en op het dakterras in echte New York-stijl.

Deze speelset is de nieuwste toevoeging aan de Lego Modular Buildings-serie, vol fantastische details en verborgen verrassingen. Het dak en de plafonds kunnen snel worden verwijderd zodat het spannende interieur kan worden bekeken. Aan de buitenkant heeft het gebouw een decoratieve daklijn en een mooie gevel. Wie kan het smokkelaarsmysterie oplossen?

Inclusief 6 minifiguren met diverse accessoires: Detective Ace Brickman, Al de kapper, dart-speler, pool-speler, politie agente en een mysterieuze, in het rood geklede, dame.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

The Brick Fan:
Review Lego Creator 10246 Detectivekantoor
At last! I love the design and the detail looks incredible BUT I don't like the mix of colours and this building looks American rather than European, so it will be interesting to see how well it fits alongside other modulars.
Score: 7.9
Intertoys:
Review Lego Creator 10246 Detectivekantoor
Als fan van de modular serie van Lego Creator Expert kwam deze set uiteindelijk ook in mijn bezit. De bouw ervan is, zoals bij de meeste modulars, leuk en zit vol bijzondere bouwtechnieken. Het uiterlijk van het geheel is ook prima in orde en ook nog eens leuke verrassingen.
Score: 8.7
Lego:
Review Lego Creator 10246 Detectivekantoor
Overall, the Detectiveís Office has been a wonderful and exciting build. This model does a really good job of capturing a regular scene and making it into a beautiful LEGO building. The building has many cool features, but my favorite probably would have to be the detectives office. The office is designed very nicely, and makes it look very real.
Score: 8.6
Brickshop:
Review Lego Creator 10246 Detectivekantoor
Ja echt een plezier om te bouwen en weer een super set. voor jong en oud. Dochter van 4 vind hem ook prachtig en papa speelt lekker mee. Een prachtige uitbreiding op de al reeds bestaande Lego modular gebouwen. Boordevol met fantastische details. En.. al de verborgen smokkelroute gevonden?
Score: 9.0
Rebrickable:
Review Lego Creator 10246 Detectivekantoor
There are 5 rooms in this set, and only one of them is a Detective's Office. It might be better called "Al's Illegal Chop Shop and Pool Hall". Despite this, it is of course a fun set to build. As with previous Modular Buildings, this set has so many little details. You really have to build it to discover them all for yourself.
Score: 9.1
Bouwsteentjes:
Review Lego Creator 10246 Detectivekantoor
Aan de achterkant mis ik wat details en misschien is de set wat aan de kleine kant. Daarentegen bevat het model leuke functies en is zeer gedetailleerd. Het idee is origineel en het design prachtig... Parisian Restaurant of Detective's Office? Doe mij maar beide!
Score: 8.9


Conclusie

Het Detective Bureau van Lego is een mooie toevoeging aan de Lego Modular Buildings-serie, vol fantastische details en verborgen verrassingen. Er valt zelfs een smokkerlaars-mysterie op te lossen, waardoor deze lego set meer biedt dan de reguliere speel-opties. Het gebouw valt in 'het echt' iets kleiner uit dan verwacht, maar zit wel boordevol met mooie details. Ook de mix van kleuren, voornamelijk door de rood/wit kleuren van de Barbershop, wordt niet door alle klanten gewaardeerd.

8.7
 • Zeldzaam • Details • Verzamelaars item
 • Mix van kleuren • Kleiner
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Lego Creator 10246 Detectivekantoor

  Lego Creator 10246 Detectivekantoor is onder andere te koop bij

  De (speelgoed)winkel van ons allemaal

  € 519,95

  Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

  Ga naar Bol.com

  De wereld van Lego

  € 159,99

  Op dit moment geen voorraad

  Ga naar Lego

  Specificaties

  Speelset

  Fabrikantcode 10246
  Adviesleeftijd 16+

  Kenmerken

  Sub-thema Creator Expert
  Aantal minifiguren 6
  Aantal onderdelen 2237

  Lego Creator 10246 Detectivekantoor

  icon: Lego Creator 10246 Detectivekantoor

  Lego Creator - Ontdek een geheimzinnige en avontuurlijke wereld met het Lego Creator Expert detectivekantoor! De poort geeft toegang tot de kapperszaak met een grote spiegel waar de haren van de klanten worden geknipt. Een deur verderop, in de bar met de grote plafondventilator, kunnen poolbiljart en darts worden gespeeld. Op de eerste verdieping vind je het kantoor van de detective met een bureau vol sporen,

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen