728x90: Wehkamp Ad
Lego review

Review Lego Creator 10255 Gebouwenset met acht minifiguren

Door - - Prijs-update: 02 juni 2023 -

Neem een kijkje op een levendig plein met deze gebouwenset die speciaal is ontworpen voor het 10-jarige jubileum van de serie Lego modulaire gebouwen of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Lego Mindstorms 31313 Mindstorms EV3 pratende Robot en meer over dit onderwerp review Lego Creator 10214 Tower Bridge bekendste brug ter wereld.

Deze speelset zit vol schitterende, geraffineerde details en leuke verrassingen. De afzonderlijke gebouwdelen zijn eenvoudig te verwijderen zodat je de gedetailleerde interieurs kunt bekijken, inclusief begane grond met een bakkerij, bloemenwinkel en café, eerste verdieping met muziekwinkel, fotostudio en tandartspraktijk en een bovenverdieping met dansstudio en een appartement met toegang tot het dakterras met barbecue.

Aan de buitenkant van het gebouw vind je een gedetailleerd trottoir met cafémeubilair, een fontein, straatlantaarns en een sierlijke gevel met fraai gedetailleerde ramen en deuren, drie winkelborden om zelf te bouwen, een torentje met spits en een decoratieve daklijst. Inclusief acht minifiguren en een baby. Bekijk ook onze Lego Creator kopen pagina waar we alle populaire Lego Creator aanbiedingen hebben verzameld.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Lego:
Review Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings
Deze set is wat mij betreft weer een nieuw hoogtepunt in de toch al geweldige serie van gebouwen. Bij de eerste sets werd weinig of niets gedaan aan de inrichting van de huizen. Deze set zit echt helemaal vol met allerlei leuke en originele interieur 'verassingen'. Een feest om te bouwen en te ontdekken hoe onderdelen uit andere sets hier op een heel andere manier zijn gebruikt. Een schitterende set!
Score: 9.6
Brickset:
Review Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings
This is a tremendous set. I can never choose a single favourite Modular Building as my selection is constantly changing but 10255 Assembly Square is definitely another contender for the title! It is as detailed as any of the others and includes a thoroughly impressive selection of new pieces as well as plenty of interesting architectural features.
Score: 8.5


Conclusie

Deze Lego Creator speelset genaamd Gebouwenset is gebasseerd op het 10-jarige jubileum van de serie Lego modulaire gebouwen. In deze speelset bij jij de baas als tandarts, barman, bakker, bloemist, danser, fotograaf of muziekwinkelmedewerker. Tevens zitten er coole assecoires inbegrepen als een kinderwagen met een baby-figuurtje. Alles erop en eraan in deze Lego speelset. Het enige nadeel is dat er slechts acht personnages in te bevinden zijn, ondanks dat de set mega groot is.

9.1
 • Details • Mooi design • Groot • Verschillende figuren
 • Weinig figuren • Prijs
 • Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings

  Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings is onder andere te koop bij

  Logo Bol.com

  € 273,99

  Uiterlijk 6 juni in huis

  Bekijk bij Bol.com

  Specificaties

  Speelset

  Fabrikantcode 10255
  Adviesleeftijd 16+

  Kenmerken

  Aantal minifiguren 8
  Aantal onderdelen 4002
  Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings

  icon: Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings

  Lego Creator - Neem een kijkje op een levendig plein met deze gebouwenset die speciaal is ontworpen voor het 10-jarige jubileum van de serie Lego modulaire gebouwen. Deze speelset zit vol schitterende, geraffineerde details en leuke verrassingen. De afzonderlijke gebouwdelen zijn eenvoudig te verwijderen zodat je de gedetailleerde interieurs kunt bekijken, inclusief begane grond met een bakkerij, bloemenwinkel

  Populaire video voor artikel: Review Lego Creator 10255 Gebouwenset met acht minifiguren
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen