728x90: Wehkamp Ad
Shopping

Beste Lego Ninjago set volgens Intertoys - populair zomer 2017

Door site-redactie - Prijs-update: 19 augustus 2022 -

Strijdt mee met de Ninja’s!
Lego Ninjago is een spannende wereld van ninja's die tegen het kwaad strijden. Het is leuk om spannende en gevarieerde avonturen te verzinnen. Strijd met de ninja-helden tegen de luchtpiraten. Beleef het ultieme Lego Ninjago bouwavonturen met de Ninjago bouwsets. Zoek je uitrusting bij elkaar en bouw samen met de ninja’s en Meester Wu allerlei voertuigen en verdedig stad tegen de slechteriken. Voor meer informatie over Lego lees onze artikelen over Lego Ninjago City en Lego Modular Buildings.

Ga met Lloyd en Jay op een belangrijke missie om Meester Wu te bevrijden en te verhinderen dat de Tijd-tweeling de macht over de tijd krijgt! Deze Komst van de Iron Doom-set is inclusief de in allerlei standen verstelbare Slangen-mecha met draaibaar Tijdportaal en plaats voor de vier bijgeleverde, doorschijnende Tijdzwaarden, een oog met raketschieter en twee grote, afneembare zwaarden. Het Vermillion moerasfort heeft een vallend ei-verdedigingsmechanisme en een gevangeniscel die open kan.

Populair volgens Intertoys - juli 2017
Intertoys is, met meer dan 250 fysieke speelgoedwinkels, de grootste speelgoedketen van Nederland. Intertoys heeft een zeer groot en breed assortiment Lego en kan wel gezien worden als autoriteit op Lego-gebied in Nederland.


Veel bouw & speelplezier!

Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Lego Ninjago 70626 De komst van de Iron Doom

Lego Ninjago 70626 De komst van de Iron Doom is onder andere te koop bij

De (speelgoed)winkel van ons allemaal

€ 399,99

1 - 2 weken

Ga naar Bol.com

De wereld van Lego

€ 64,99

Op dit moment geen voorraad

Ga naar Lego

Specificaties

Speelset

Fabrikantcode 70626
Adviesleeftijd 8-14

Kenmerken

Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 704

Lego Ninjago 70626 De komst van de Iron Doom

icon: Lego Ninjago 70626 De komst van de Iron Doom

Lego Ninjago - Ga met Lloyd en Jay op een belangrijke missie om Meester Wu te bevrijden en te verhinderen dat de Tijd-tweeling de macht over de tijd krijgt! Deze Komst van de Iron Doom-set is inclusief de in allerlei standen verstelbare Slangen-mecha met draaibaar Tijdportaal en plaats voor de vier bijgeleverde, doorschijnende Tijdzwaarden, een oog met raketschieter en twee grote, afneembare zwaarden. Het

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen