728x90: Wehkamp Ad
Shopping

Preview: Lego Ninjago 70620 Ninjago City - vanaf september in de winkel

Door site-redactie - Prijs-update: 30 november 2022 -

Ninjago Vlaggenschip ademt het oude Tokyo
Lego heeft hun nieuwe Ninjago vlaggenschip onthult. Het is een gigantisch bouwwerk bestaande uit meerdere verdiepingen en bijna 5000 stenen. De bouwset is een stukje van de uitgestrekte metropool uit in de Ninjago City film. De set heeft een prachtige mix van traditionele en moderne Japanse architectonische invloeden. Het geeft een zeer neo-Tokyo-vibe en is absoluut uitbarstend met levendigheid en karakter. De releasedatum voor Lego 70620 Ninjago City is 1 september 2017, met waarschijnlijk een VIP release in midden augustus. De prijs voor het nieuwe Ninjago vlaggenschip is € 329. Voor meer informatie over Lego lees onze artikelen over Lego Minecraft en Lego Ninjago.

Op het eerste gezicht is de prijs een beetje schokkend en kwalificeert de bouwset zich als de duurste Ninjago set ooit, maar als je bijna 5000 bouwstenen krijgt dan is de prijs niet eens zo heel gek. Overigens is de set ook de 3e grootste Lego-set qua bouwstenen, net achter de Millennium Falcon en Taj Mahal.

Het eerste niveau van Ninjago City beschikt over een traditionele vismarkt, huis, brug over een stroom en een vissersboot. Er zijn veel ingewikkelde details zoals brug, riooluitlaat, stroom met doorschijnend blauw en doorschijnend groen waterelementen, schuiflift met ruimte voor een minifiguur, traditionele vismarkt met vis-elementen, huis met eetkamer en slaapkamer met glijbaan, schermdeuren en uitklapbare zonnepanelen.

Het tweede niveau van het model is een moderne modewinkel met 2 mannequins en diverse Ninjago-productelementen, een bouwplaats met een bonsaiboom, een stripboekwinkel met bakstenen bord, stripboekje met diverse elementen inclusief collectibele Ninjago trainingskaarten, een krab-restaurant met ingebouwde krab toegangsbord en oven met krab-gril functie, een geldautomaat en een filmafbeelding met 4 verwisselbare filmposterelementen. Eigenlijk is het teveel om op te noemen. Veel bouw & speelplezier!

Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Lego Ninjago 70620 Ninjago City

Lego Ninjago 70620 Ninjago City is onder andere te koop bij

De (speelgoed)winkel van ons allemaal

€ 829,-

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Ga naar Bol.com

Specificaties

Algemeen

Top Product

Speelset

Fabrikantcode 70620
Adviesleeftijd 16+

Kenmerken

Aantal minifiguren 16
Aantal onderdelen 4867

Lego Ninjago 70620 Ninjago City

icon: Lego Ninjago 70620 Ninjago City

Lego Ninjago - Beleef eindeloos veel speelplezier in Ninjago City, een enorm gedetailleerd model met 3 verdiepingen die zijn verbonden door middel van een verschuifbare lift. Op de 1e verdieping vind je een traditionele vismarkt, een huis, een brug over een beek en een vissersboot. De 2e verdieping is voorzien van een moderne kledingwinkel, een stripboekenwinkel, een krabrestaurant met de mogelijkheid om

Populaire video voor artikel: Preview: Lego Ninjago 70620 Ninjago City - vanaf september in de winkel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen