728x90: Stella Ad
Playmobil review

Review Playmobil Princess speel de mooiste prinsessen sprookjes na

Door site-redactie - Prijs-update: 23 januari 2022 -

Jouw eigen koninklijk paleis

De koning en koningin wonen in een prachtig Playmobil Princess Koninklijk paleis dat aan het plein midden in het koninkrijk staat. Het kasteel is uitgerust met een grote, gouden poort en een hoge toren van waaruit je over het hele rijk uit kunt kijken. Dat vindt de koning dan ook leuk om te doen! Via de mooie draaitrappen kunnen de figuren de verschillende luxueuze kamers betreden. Het paleis kun je helemaal zelf inrichten met de sets die apart verkrijgbaar zijn.

De koning en de koningin hebben ook nog een prachtig, koninklijk slot aan de rand van hun koninkrijk. Het kasteel is voorzien van een oogverblindende, gouden poort en prachtige torens. Via de mooie draaitrap bereik je de salon van de koningin en de babykamer. De koning zit vaak op zijn troon op de begane grond. Bedenk nu je eigen prachtige sprookjes met dit mooie kasteel!

Open de geheime schatkist met de magische sleutel! Waan jezelf in de betoverende vijver met prachtige bloemen en planten. In een van de knusse kamers staat de koninklijk salon. Hier zitten de koning en koningin graag als zij even willen ontspannen. Spelen met de kitten en papegaai, op de viool en spinnen zijn hun favoriete bezigheid. Overheerlijke geuren komen er uit de kasteelkeuken. De bediening heeft een heerlijk maal gekookt. De koning kan haast niet meer wachten tot hij mag eten.

Voor nog meer speelplezier is het mogelijk om bij het Prinsessenkasteel (5142) kan je het kasteel nog verder uitbreiden met een extra verdieping (6236). Of door het uitbreidingsset A die ook nog kan worden gebruikt voor het koninklijk paleis (6848) en het Koninklijk slot (6849).

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Speelset Site:
Review Playmobil Princess 6848 Koninklijk paleis
Het kasteel is groter dan je denkt. Er zitten verschillende details op. Zo zitten er bloempjes en diamantjes en enkele meubeltjes bij om het kasteel aan te kleden. In het kasteel zelf is er veel ruimte om er poppetjes neer te zetten! Er zit zelfs een geheim kamertje in een van de torens, waar je kleine spulletjes kunt opbergen. Super leuk om er mee te spelen. Ook het kasteelslot is erg gaaf. Je kan jouw creativiteit kwijt en kunt daar uren mee door gaan. Wel nog een tip voor het bouwen van van het slot; lees goed de gebruiksaanwijzing van het slot, dit kan een beetje lastig zijn. Eenmaal in elkaar is het een heel leuk speelhuis voor je klein prins(es)je. Er wordt aan andere elementen, die bij een kasteel/slot horen, gedacht. Zo is de vijver aanwezig met de geheime sleutel, een salon en een keuken. Goede uitbreidingen van het kasteel of slot zijn de uitbreidingssets of de extra verdiepingen.
Score: 9.3


Conclusie

Bij dit kasteel wordt er op verschillende details gelet. De bloemen en diamantjes en enkele meubeltjes zitten erbij om het kasteel aan te kleden en geven een vrolijk gevoel. In het kasteel zelf is er veel ruimte. Er zijn mogelijkheden voor geheime kamertjes, waarin je spullen kan opbergen, dit maakt het super leuk om ermee te spelen. Ook het kasteelslot is erg gaaf. Je kan jouw creativiteit kwijt en kunt daar uren mee door gaan. Lees wel goed de gebruiksaanwijzing van het slot, dit kan een beetje lastig zijn. Goede uitbreidingen van het kasteel of slot zijn de uitbreidingssets (6518) of de extra verdiepingen (6236).

9.3
 • Leuk ontwerp • Details • Uren speelplezier
 • In elkaar zetten • kost veel tijd
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Playmobil Princess 6848 Koninklijk paleis

  Playmobil Princess 6848 Koninklijk paleis is onder andere te koop bij

  Speelgoed warenhuis

  € 119,-

  Beschikbaar

  Ga naar Coppens

  Specificaties

  Algemeen

  Top Product

  Speelset

  Fabrikantcode 6848
  Adviesleeftijd 4-10

  Kenmerken

  Sub-thema Princess
  Aantal minifiguren 2

  Playmobil Princess 6848 Koninklijk paleis

  icon: Playmobil Princess 6848 Koninklijk paleis

  Playmobil Princess - De koning en koning wonen in het prachtige Playmobil Princess koninklijke paleis dat aan het plein midden in het koninkrijk staat. Het kasteel is uitgerust met een grote, gouden poort en een hoge toren van waaruit je over het hele rijk uit kunt kijken. Dat mag de koning dan ook graag doen! Via de mooie draaitrappen kunnen de figuren de verschillende luxueuze kamers betreden. IN DE DOOS

  Relevante producten

  icon: Playmobil Princess 6563 Betoverende vijver - te koop vanaf: 29,99

  Playmobil Princess 6563 Betoverende vijver

  Playmobil Princess - Betoverende vijfer voor urenlang speelplezier. Ben je dol op spanning en avontuur? Aan deze speelset van Playmobil zul je veel speelplezier...

  Playmobil: € 29,99

  icon: Playmobil Princess 6849 Koninklijk slot - te koop vanaf: 65,-

  Playmobil Princess 6849 Koninklijk slot

  Playmobil Princess - De koning en de koningin wonen in het prachtige, koninklijke slot aan de rand van hun koninkrijk. Het kasteel is voorzien van een oogverblindende, gouden poort en prachtige...

  Coppens: € 65,-

  icon: Playmobil Princess 6848 Koninklijk paleis - te koop vanaf: 119,-

  Playmobil Princess 6848 Koninklijk paleis

  Playmobil Princess - De koning en koning wonen in het prachtige Playmobil Princess koninklijke paleis dat aan het plein midden in het koninkrijk staat. Het kasteel is uitgerust met een grote, gouden...

  Coppens: € 119,-

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen