728x90: Bol Ad
Playmobil review

Review Playmobil 123 - Dierentuin speel met de kleinste vriendjes

Door site-redactie - Prijs-update: 23 januari 2022 -

Een dagje dierenpark

Wie kijkt er nou niet uit naar een bezoek aan het dierenpark? Voor de kinderen is het eindelijk zover. Ze mogen naar het dierenpark! De zon schijnt en de twee kleintjes lopen enthousiast naar het eerste verblijf. De pinguïns vermaken zich daar prima en spetteren, klimmen en glijden in het water. De apen maken in het verblijf daarnaast ruzie om de schommel. “Het lijkt wel een beetje zoals bij ons op de speelplaats”, roept het kleine meisje verbaasd. “Kom, we kijken nog verder,” zegt mama, “het is bijna voedertijd en dat willen we natuurlijk niet missen, of wel?”.

“Rustig aan jullie,” roept de verzorgster, “er is genoeg voor iedereen.” Bij het leeuwenverblijf is het net voedertijd en een drukt van belang. De dierenverzorgster gooit een groot stuk vlees in het verblijf van de leeuwen en die duiken er meteen bovenop. De zebra's krijgen ook te eten. Iedereen dag brengt de verzorger het eten naar de beesten toe. En dan is er ook nog de man die elke dag zijn hond in het dierenpark uit laat. Zie jij hem?

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Speelset Site:
Review Playmobil 123 9377 Dierenpark
De speciale reeks van PLAYMOBIL 1.2.3. is voor de allerjongste fans. Het staat bekend om zijn vrolijke kleuren, ronde vormen en vele leuke figuurtjes. De dierentuin bestaat uit een grote rots die in combinatie met de in totaal zes hekelementen een van elkaar gescheiden verblijf voor apen en pinguÔns vormt. In de rots bevinden zich twee van elkaar gescheiden holen die via twee verschillende ingangen toegankelijk zijn. Aan de boom kan de werkende schommel voor een aap bevestigd worden. Het leeuwenverblijf kan met de dierentuin worden gecombineerd door het hok aan de achterkant met toegang tot het tweede hol aan de rots te bevestigen. De sets zijn zeer robuust en kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. En is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Het unieke speelsysteem van PLAYMOBIL stimuleert de fantasie en creativiteit en daardoor ook de ontwikkeling van het kind. Met PLAYMOBIL kunnen kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en kunnen ze hun eigen wereld bedenken of naspelen. Afwisselende speel- en leerfuncties zorgen met zekerheid voor langdurig speelplezier.
Score: 9.0


Conclusie

Deze sets van Playmobil 123 zijn geschikt voor de allerkleinste. Het staat bekend om zijn vrolijke kleuren, ronde vormen en vele leuke figuurtjes. Leuk detail is dat het leeuwenverblijf met de dierentuin worden gecombineerd door het hok aan de achterkant met toegang tot het tweede hol aan de rots te bevestigen. De sets zijn zeer robuust en kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. En is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Het unieke speelsysteem van Playmobil stimuleert de fantasie en creativiteit en daardoor ook de ontwikkeling van het kind. Met Playmobil kunnen kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en kunnen ze hun eigen wereld bedenken of naspelen. Afwisselende speel- en leerfuncties zorgen met zekerheid voor langdurig speelplezier.

9.0
 • Geschikt voor kleine kinderen • Stimuleert creativiteit • Langdurig speelplezier
 • Leeuwenverblijf moet apart worden aangeschaft
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Speelset

  Fabrikantcode 9377
  Adviesleeftijd 1 1/2 +

  Kenmerken

  Aantal minifiguren 4

  Playmobil 123 9377 Dierenpark

  icon: Playmobil 123 9377 Dierenpark

  Playmobil 123 - Voor de allerkleinsten is er dit prachtige Dierenpark van Playmobil. IN DE DOOS Dierenpark met allerlei dieren. Inclusief 4 minifiguren. Afmetingen (LxBxH) cm: 35 x 33 x 16.

  Relevante producten

  icon: Playmobil 123 9256 Man met hond - te koop vanaf: 3,99

  Playmobil 123 9256 Man met hond

  Playmobil 123 - Laat je hond uit en verzorg hem goed. Playmobil man met hond is leuk speelgoed voor de kleintjes. Behoort toe aan het Playmobil thema 1-2-3 - Typenummer 9256 Thema 1-2-3 Felle...

  Coppens: € 3,99

  icon: Playmobil 123 9257 Verzorger met zebra - te koop vanaf: 3,99

  Playmobil 123 9257 Verzorger met zebra

  Playmobil 123 - Playmobil verzorger met zebra is leuk speelgoed voor de kleintjes. Zo kunnen ze hun zebra verzorgen met behulp van de verzorger, want de verzorger weet alles af van zebras....

  Coppens: € 3,99

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen