728x90: Bol Ad

Histor Clean Wit 10 Liter

De beste deal van vandaag

Kleuro

69,06

69,06

Geen voorraad

Histor Clean Wit 10 Liter kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, iedereen kent het wel. Kinderen met plakhandjes, huisdieren met modderpoten en keukenprinsen en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 7 juli 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 69,06?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 69,06

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Histor Clean Wit 10 Liter

Algemeen

Merk Histor
Fabrikantcode (sku) Clean
Release datum 2016
Top Product
EAN code 8716242798958

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 12,417
Kleur Wit

Eigenschappen

Type verf Muurverf
Locatie Voor binnen
Ondergrond Steenachtig-stuc/pleisterwerk, Steenachtig-baksteen, Steenachtig-Beton, Gips
Uitstraling Mat
Schrobvastheid Klasse 1
Inhoud ( liter ) 10
Gemiddeld M² per liter ( M² ) 10
Droogtijden (uur) 4
Verpakking Emmer
Basis Watergedragen
Histor Clean Wit 10 Liter kopen?
Actuele prijs: € 69,06
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Histor Clean Wit 10 Liter kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Histor voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Histor Clean Wit 10 Liter heeft de volgende EAN code 8716242798958. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen verf en wordt maar éen keer uitgegeven.

Beste ondergrond

Verf is niet altijd voor elke ondergrond geschikt. Je kunt Histor Clean Wit 10 Liter het beste aanbrengen op steenachtig-stuc/pleisterwerk, steenachtig-baksteen, steenachtig-beton, gips.

Soort glans

Met name de glanssoort van mat tot hoogglans bepaald hoe het eindproduct wordt ervaren. De Histor Clean Wit 10 Liter heeft een mat uitstraling.

Latex schrobvastheid

De meeste vlekken op muurverf zijn oppervlakkig. Elke muurverf kan je licht afnemen met een licht vochtige warme tot hete doek en de vlekken verdwijnen zonder problemen. Maar wil je echt flink schrobben omdat de beschadiging te diep zit, dan is dat uiteraard een ander verhaal. Dit Histor Clean Wit 10 Liter is schrobvast met een waarde van klasse 1. Klasse 1 is bedoeld voor woonkamer, keuken, badkamer, bijkeuken hal. Klasse 2 is meer bedoeld voor woon- , slaapkamer en klasse 3 voor bijvoorbeeld een minder belangrijke ruimte.

Iedereen kent het wel. Kinderen met plakhandjes, huisdieren met modderpoten en keukenprinsen en -prinsessen waar het enthousiasme vanaf spettert. Ontzettend leuk, maar niet op de muur. Gelukkig is er nu Histor Clean, een matte, reinigbare uitstekend dekkende muurverf. Hardnekkige vlekken zoals modder, ketchup en stiften zijn gemakkelijk en goed te verwijderen met een nat doekje. Wat daarbij uniek is, je geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Zo blijft bijvoorbeeld je ‘Parelwitte’ hal egaal wit en je ‘Lei’ keukenmuur prachtig grijs.

Wanneer gebruik ik Histor Clean?
Voor vlekgevoelige en intensief gebuikte ruimtes in huis zoals hal, kinderkamer, woonkamer en keuken.

Hoeveel heb ik nodig?
Rendement: 10 m2 per liter

Hoe breng ik Histor Clean aan?
• Nieuw werk, kale ondergrond
Vuil en vet, stof, poeder en andere ongerechtigheden grondig verwijderen. Waar nodig reinigen met Histor Ontvetter, goed naspoelen en afnemen. Eventuele beschadigingen repareren met een geschikt middel.
Zuiging van de muur, vooral de reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wand voorstrijk (behandel de gehele muur).

• Onderhoud verflagen in goede staat
Vuile, maar gave, goed hechtende en intacte verflagen reinigen met Histor Ontvetter. Goed naspoelen en afnemen. Kleine beschadigingen repareren met een geschikt middel. Eventuele zuiging, vooral op reparatieplaatsen, wegnemen met Histor Wand-voorstrijk. Waterkringen, roet, doorslaande verkleuringen en dergelijke isoleren met Histor Vlekdekkende voorstrijk. Behandel daarbij de gehele muur en niet alleen de vlekken. Kijk voor de werkwijze van ‘Onderhoud verflagen in slechte staat’ in de bijsluiter.

LET OP: De verf dient minimaal vier weken droog te zijn voor het ultieme matte resultaat na reinigen. Daarnaast vermindert de reinigbare werking indien de verf op een spack (gestructureerde) ondergrond wordt aangebracht.

Voordelen
• Eenvoudig vlekken te verwijderen met vochtige doek
• Vlek trekt niet in de verf
• Blijft mat na reinigen
• Uitstekend dekkend

HISTOR CLEAN WIT 10 LITER

  • Merk: Histor
  • Fabrikantcode (sku): Clean
  • Ondergrond: Steenachtig-stuc/pleisterwerk, Steenachtig-baksteen, Steenachtig-Beton, Gips
  • Schrobvastheid: Klasse 1
  • Inhoud: 10 liter
  • Gemiddeld M² per liter: 10 M²

Kom je er niet uit bij het kopen van de Histor Clean Wit 10 Liter of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze verf producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je verf of staat jouw verf keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze verf keuzehulp.

Prijzen vergelijken Histor Clean Wit 10 Liter . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen