728x90: Bol Ad

Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood

De beste deal van vandaag

fonQ

219,-

184,99

Beschikbaar

Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood is voorzien van het

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 26 juni 2022

Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood aanbiedingen

Eigentijds webwarenhuis
Beschikbaar
Alles voor een (koffie)glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Ook in de keuken actueel en verrassend
Direct leverbaar
Dat is zeker
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
Die doet het
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 184,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 184,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood

Algemeen

Merk Krups
Fabrikantcode (sku) XN7615
Release datum 2019
EAN code 3016661155369
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 21,9
Hoogte (centimeter) 27,8
Diepte (centimeter) 37,2
Gewicht (kilogram) 4
Kleur Rood
Afwerking Glanzend
Vermogen (watt) 1710
Display

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1
Koffie capsules
Soorten koffie Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato
Instelbare temperatuur
Melkopschuimen Melkopschuimer
Pompdruk (bar) 19
Verwarming Thermoblock

Inhoud

Inhoud water (liter) 1
Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood kopen?
Actuele prijs: € 184,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood is van het merk Krups en het merk Krups is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Krups koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. Krups producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood van Krups is xn7615. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Krups SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood - Afbeelding 1Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood - Afbeelding 2Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood - Afbeelding 3Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood - Afbeelding 4
Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood van Krups geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Krups voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood heeft de volgende EAN code 3016661155369. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood van Krups heeft een gewicht van 4 kilogram. Het gewicht van 4 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koffiemachines.

Het stroomverbruik van Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood is 1710 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Het kiezen van Krups koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Krups machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood zet 1 kopje(s) per keer.

Verschillende soorten koffiezetapparaten zorgen voor verschillende soorten smaakbeleving. Sommige Krups koffiezetapparaten maken bijvoorbeeld gebruik van koffiebonen, terwijl andere Krups apparaten gebruik maken van bijvoorbeeld pads. Voor een koffieliefhebber is het belangrijk dat de smaak naar wens is en die blijft heel persoonlijk. Met deze Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood koffiemachine maak je gebruik van capsules.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood kun je de volgende koffiesoorten maken; cappuccino, espresso, koffie, latte macchiato.

Een Krups koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Krups koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood heeft een waterreservoir van 1 liter.

De Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood is voorzien van het Aeroccino-melksysteem, waarmee je melk verwarmt en opschuimt. Met de twee instelbare programma's zet je een heerlijke espresso of een lungo, waar je vervolgens de opgeschuimde melk bij kunt schenken. De CitiZ&Milk is binnen 25 seconden klaar voor gebruik, en schakelt zichzelf uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn. Het indicatielampje gaat automatisch branden wanneer je de koffiezetter moet ontkalken. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1 liter.

IN DE DOOS

  • Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood
  • Aeroccino melkopschuimer
  • Proefpakket met 14 Nespresso capsules

KRUPS NESPRESSO CITIZ & MILK XN7615 KERSENROOD

  • Top Product: Ja
  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Koffie: capsules
  • Soorten koffie: Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato

Kom je er niet uit bij het kopen van de Krups Nespresso Citiz & Milk XN7615 Kersenrood of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen