728x90: Bol Ad

Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart

De beste deal van vandaag

fonQ

199,95

77,99

Beschikbaar

Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart, voor de liefhebber van een smaakvolle,

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart aanbiedingen

Eigentijds webwarenhuis
Beschikbaar
De meest creatieve warenhuis
Online nog enkele items beschikbaar
Al jaren vertrouwd
Voor 20:30 besteld, volgende werkdag in huis
Ook voor Koffie & Keuken
Voor 12:30 besteld, vandaag in huis
Alles voor een (koffie)glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Ook in de keuken actueel en verrassend
Direct leverbaar
Die doet het
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 77,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 77,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart

Algemeen

Merk Krups
Fabrikantcode (sku) XN9038
Release datum 2020
EAN code 3016661157752
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 23,2
Hoogte (centimeter) 32,5
Diepte (centimeter) 33,5
Gewicht (kilogram) 4,58
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Kabellengte (meter) 1
BPA-vrij
Vermogen (watt) 1260
Display

Koffie

Soorten koffie Alto, Dubbele espresso, Espresso, Gran lungo, Lungo
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen
Pompdruk (bar) 2
Verwarming Thermoblock

Inhoud

Inhoud water (liter) 1
Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart kopen?
Actuele prijs: € 77,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart is van het merk Krups en het merk Krups is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Krups koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. Krups producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart van Krups is xn9038. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Krups SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart - Afbeelding 1Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart - Afbeelding 2Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart - Afbeelding 3Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart - Afbeelding 4
Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart van Krups geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Krups voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart heeft de volgende EAN code 3016661157752. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart van Krups heeft een gewicht van 4,58 kilogram. Het gewicht van 4,58 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koffiemachines.

BPA-vrij

Deze koffiemachines lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart is 1260 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart kun je de volgende koffiesoorten maken; alto, dubbele espresso, espresso, gran lungo, lungo.

Een Krups koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Krups koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart heeft een waterreservoir van 1 liter.

De Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart, voor de liefhebber van een smaakvolle, grote kop koffie. Deze koffiemachine heeft vijf verschillende kopgroottes: de Alto (414 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) en Espresso (40 ml). De barcode op de capsule is gekoppeld aan de ideale waterhoeveelheid, temperatuur en rotatiesnelheid van de gekozen koffie. Hierdoor is er ook maar één knop op de machine die je hoeft in te drukken voor het zetten van verschillende koffiespecialiteiten. De koffie wordt bereid door water door de bolvormige capsule te centrifugeren, in plaats van onder hoge druk te persen zoals bij het originele Nespresso-systeem. De bekerhouder is verstelbaar in 4 verschillende posities, waardoor je eenvoudig een kopje espresso of een grote mok koffie zet. Je kunt de bekerhouder verwijderen, zodat je een travelmug kunt vullen. De Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart heeft een draaibaar waterreservoir van 1,2 liter.

KRUPS NESPRESSO VERTUO PLUS XN9038 ZWART

  • Top Product: Ja
  • Soorten koffie: Alto, Dubbele espresso, Espresso, Gran lungo, Lungo

Kom je er niet uit bij het kopen van de Krups Nespresso Vertuo Plus XN9038 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen