728x90: Bol Ad

Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver

De beste deal van vandaag

Coolblue

189,-

172,99

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver, voor de liefhebber van

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 25 januari 2023

Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver aanbiedingen

Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:15
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:15
Die doet het
EP aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:25
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding zaterdag 28 jan 2023 22:26

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 172,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 172,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver

Algemeen

Merk Krups
Fabrikantcode (sku) XN900E
Release datum 2020
EAN code 3016661155727

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 23,2 cm
Hoogte (centimeter) 32,5 cm
Diepte (centimeter) 33,5 cm
Gewicht (kilogram) 4,58 kg
Materiaal Kunststof
Kleur Zilver
Afwerking Mat & glanzend
Kabellengte (meter) 1 m.
BPA-vrij
Vermogen (watt) 1260 W
Display

Koffie

Soorten koffie Alto, Dubbele espresso, Espresso, Gran lungo, Lungo
Instelbare temperatuur
Pompdruk (bar) 2 bar
Verwarming Thermoblock

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,8
Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver kopen
Actuele prijs: € 172,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver is van het merk Krups en is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Het loont om de Krups koffiemachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een koffiemachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver van Krups is xn900e. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver - Afbeelding 1Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver - Afbeelding 2Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver - Afbeelding 3Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver - Afbeelding 4
Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver van Krups geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Krups voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver heeft de volgende EAN code 3016661155727. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver van Krups heeft een gewicht van 4,58 kg. Het gewicht van 4,58 kg ligt dicht bij het gemiddelde koffiemachine gewicht.

BPA-vrij

Deze koffiemachines lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver is 1260 w watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver kun je de volgende koffiesoorten maken; alto, dubbele espresso, espresso, gran lungo, lungo.

Een Krups koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Krups koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver heeft een waterreservoir van 1,8 liter.

De Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver, voor de liefhebber van een smaakvolle, grote kop koffie. Deze koffiemachine heeft vijf verschillende kopgroottes: de Alto (414 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) en Espresso (40 ml). De barcode op de capsule is gekoppeld aan de ideale waterhoeveelheid, temperatuur en rotatiesnelheid van de gekozen koffie. Hierdoor is er ook maar één knop op de machine die je hoeft in te drukken voor het zetten van verschillende koffiespecialiteiten. De koffie wordt bereid door water door de bolvormige capsule te centrifugeren, in plaats van onder hoge druk te persen zoals bij het originele Nespresso-systeem. De bekerhouder is verstelbaar in 4 verschillende posities, waardoor je eenvoudig een kopje espresso of een grote mok koffie zet. Je kunt de bekerhouder verwijderen, zodat je een travelmug kunt vullen. De Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver heeft een draaibaar waterreservoir van 1,8 liter.

KRUPS NESPRESSO VERTUO PLUS DELUXE XN900E ZILVER

  • Soorten koffie: Alto, Dubbele espresso, Espresso, Gran lungo, Lungo

Kom je er niet uit bij het kopen van de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900E Zilver

Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:15
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:15
Die doet het
EP aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:25
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding zaterdag 28 jan 2023 22:26

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen