728x90: Bol Ad

Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan

De beste deal van vandaag

fonQ

199,-

99,-

Beschikbaar

Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan zet je grote koppen koffie met

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 17 augustus 2022

Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan aanbiedingen

Eigentijds webwarenhuis
Beschikbaar
De winkel van ons allemaal
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Consumentenelektronica
Direct uit voorraad leverbaar
De meest creatieve warenhuis
Online nog enkele items beschikbaar
Alles voor een (koffie)glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Die doet het
Alleen winkelvoorraad
Ook voor Koffie & Keuken
Levering vanuit de winkel in 2 - 5 dagen.
Ook in de keuken actueel en verrassend
Direct leverbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 99,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 99,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan

Algemeen

Merk Magimix
Fabrikantcode (sku) 11383
Release datum 2020
EAN code 3519280113838

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 23,1 cm
Hoogte (centimeter) 32,5 cm
Diepte (centimeter) 35,9 cm
Gewicht (kilogram) 4,3 kg
Materiaal Kunststof
Kleur Grijs
Afwerking Mat & glanzend
Kabellengte (meter) 850 m.
BPA-vrij
Vermogen (watt) 1260 W
Display

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1
Soorten koffie Alto, Dubbele espresso, Espresso, Gran lungo, Hele koffiepot, Koffie, Lungo, Mug
Instelbare temperatuur
Pompdruk (bar) 0 bar
Verwarming Thermoblock

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,8
Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan kopen?
Actuele prijs: € 99,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan is van het merk Magimix en het merk Magimix is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Magimix koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. Magimix producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan van Magimix is 11383. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Magimix SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan - Afbeelding 1Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan - Afbeelding 2Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan - Afbeelding 3Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan - Afbeelding 4
Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan van Magimix geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Magimix voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan heeft de volgende EAN code 3519280113838. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan van Magimix heeft een gewicht van 4,3 kg kilogram. Het gewicht van 4,3 kg kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koffiemachines.

BPA-vrij

Deze koffiemachines lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan is 1260 w watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Het kiezen van Magimix koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Magimix machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan zet 1 kopje(s) per keer.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan kun je de volgende koffiesoorten maken; alto, dubbele espresso, espresso, gran lungo, hele koffiepot, koffie, lungo, mug.

Een Magimix koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Magimix koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan heeft een waterreservoir van 1,8 liter.

Met de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan zet je grote koppen koffie met extra dikke cremalaag. Deze koffiemachine heeft vijf verschillende kopgroottes: de Alto (414 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) en Espresso (40 ml). De barcode op de capsule is gekoppeld aan de ideale waterhoeveelheid, temperatuur en rotatiesnelheid van de gekozen koffie. Hierdoor is er ook maar één knop op de machine die je hoeft in te drukken voor het zetten van verschillende koffiespecialiteiten. Je hebt speciale Vertuo cups nodig om koffie te zetten, het zetsysteem is namelijk anders dan de Original. Deze koffiecups zijn wat groter, rond en bol. De Nespresso Vertuo Deluxe heeft een 1,8 liter waterreservoir.

MAGIMIX NESPRESSO VERTUO PLUS DELUXE TITAN

  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Soorten koffie: Alto, Dubbele espresso, Espresso, Gran lungo, Hele koffiepot, Koffie, Lungo, Mug

Kom je er niet uit bij het kopen van de Magimix Nespresso Vertuo Plus Deluxe Titan of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen