728x90: Wehkamp Ad

Sage THE BIG SQUEEZE

De beste deal van vandaag

Expert

459,-

441,-

Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis

Sage THE BIG SQUEEZE kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Sage Big Squeeze slowjuicer haalt alles eruit wat erin zit. Het draai- en filterontwerp perst

Meer Sage sapmakers

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 21.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Sage THE BIG SQUEEZE aanbiedingen

Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 12:27 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 12:29 uur
Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 12:27 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 441,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 441,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Sage THE BIG SQUEEZE

Algemeen

Merk Sage
Fabrikantcode (sku) SJS700SIL4EEU1
Release datum 2019
EAN code 9312432030182
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 34 cm
Hoogte (centimeter) 48 cm
Diepte (centimeter) 30 cm
Gewicht (kilogram) 9 kg
Materiaal Metaal
Type metaal RVS
Kleur Zilver
Kabellengte (meter) 0,9 m
BPA-vrij
Vermogen (watt) 2400 W
Maataanduiding
Timer

Fysieke eigenschappen

Type juicer Slowjuicer
Type slowjuicer Verticale slowjuicer
Toerental juicers ( rounds per minute (rpm) ) 80 rpm
Sapreservoir meegeleverd
Inhoud: max aantal glazen ( glazen ) 5 à 6 glazen
Inhoud (liter) 1,2 l
Inhoud pulpreservoir (liter) 1,5 m³
Materiaal perscomponent Metaal

Gebruik & functies

Schuimafscheider
Schenkstop
Pulphendel
Pulp container afneembaar
Sage THE BIG SQUEEZE kopen
Actuele prijs: € 441,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Sage THE BIG SQUEEZE is van het merk Sage en is een populair merk binnen de productgroep slowjuicers. Het loont om de Sage slowjuicers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een slowjuicers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke slowjuicer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Sage THE BIG SQUEEZE van Sage is sjs700sil4eeu1. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Sage THE BIG SQUEEZE - Afbeelding 1Sage THE BIG SQUEEZE - Afbeelding 2Sage THE BIG SQUEEZE - Afbeelding 3Sage THE BIG SQUEEZE - Afbeelding 4
Sage THE BIG SQUEEZE is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Sage THE BIG SQUEEZE van Sage geïntroduceerd op de markt. Een ouder slowjuicers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige slowjuicers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals slowjuicers.

Wil je graag de Sage THE BIG SQUEEZE kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sage voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Sage THE BIG SQUEEZE heeft de volgende EAN code 9312432030182. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen slowjuicers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sage THE BIG SQUEEZE het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van slowjuicers te weten. De Sage THE BIG SQUEEZE van Sage heeft een gewicht van 9 kg. Het gewicht van 9 kg ligt dicht bij het gemiddelde slowjuicer gewicht.

BPA-vrij

Deze slowjuicers lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Sage THE BIG SQUEEZE een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Sage THE BIG SQUEEZE is 2400 w watt. Het vermogen van slowjuicers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals slowjuicers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. slowjuicers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Het toerental van een Sage slowjuicer wordt aangegeven in het aantal rotaties per minuut (rpm). Hoe langzamer de machine draait hoe minder warmte en zuurstof er ontstaat. Door een hoog rpm ontstaat mogelijk hitte als je hem langere tijd achter elkaar gebruikt. Hierdoor vermindert de kwaliteit van het sap. De Sage THE BIG SQUEEZE heeft een rpm van 80 rpm (het aantal rondjes in één minuut). Gemiddeld ligt het rpm tussen de 40 en 80.

Bij Sage slowjuicers zit niet standaard een sapkan en de inhoud verschilt ook. Voor één of enkele glazen sap heb je niet per se een kan nodig, je kunt je glas er direct onder zetten. Voor grotere hoeveelheden sap in één keer is een Sage slowjuicer met een sapkan wel handig. Maak je per keer niet meer dan 3 of 4 glazen sap, dan is een kan tussen de 0 en 1 liter genoeg. Wil je meer dan 4 glazen per keer maken, dan is een Sage slowjuicer met een inhoud tussen de 1,1 en 1,5 liter beter. Met deze Sage THE BIG SQUEEZE kun je 5 à 6 glazen glazen vullen.

De THE BIG SQUEEZE heeft een aparte pulpopvangbak, zodat niet alle pulp van het fruit in het klaargemaakte sap terecht komt. Op die manier krijg je een zuiver, lekker, pulploos vruchtensapje.

De pulp container is afneembaar zodat je deze eenvoudig kunt reinigen. Zorg er wel voor dat je gelijk na het persen de verschillende onderdelen schoon maakt. Heb je geen tijd om de Sage THE BIG SQUEEZE schoon te maken, spoel dan op zijn minst de onderdelen even snel af met warm water dat maakt het schoonmaker daarna een stuk makkelijker.

De Sage Big Squeeze slowjuicer haalt alles eruit wat erin zit. Het draai- en filterontwerp perst langzaam de maximale hoeveelheid vers sap uit je fruit, groente en kruiden. De grote opening is voorzien van een doseringsmechanisme, waardoor brede producten van beperkte lengte kunnen worden ingevoerd, zoals appels en peren. De smalle opening kan ook worden gebruikt voor langere producten, Je kunt dan de duwer gebruiken om het product naar de perskegel te leiden. Alle producten die niet door de zeef kunnen worden via de pulpuitloop afgevoerd. Het sap gaat door de zeef heen en kan zo uit de sapuitloop stromen. De sapuitloop is voorzien van een stopje waarmee je de sapstroom kunt stoppen. De Big Squeeze is tijdens het gebruik heel stil en wordt geleverd met een pulpvat van 1,5 liter inhoud en een sapopvangkan van 1,2 liter.

SAGE THE BIG SQUEEZE

  • Top Product: Ja
  • Type juicer: Slowjuicer
  • Type slowjuicer: Verticale slowjuicer
  • Toerental juicers: 80 rpm rounds per minute (rpm)
  • Inhoud: max aantal glazen: 5 à 6 glazen glazen

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sage THE BIG SQUEEZE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze slowjuicer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je slowjuicers of staat jouw slowjuicer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze slowjuicer keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Sage THE BIG SQUEEZE

Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 12:27 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 12:29 uur
Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 12:27 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen