728x90: Bol Ad

Jura E6 Platina EB

De beste deal van vandaag

Jura E6 Platina EB

Bol.com

949,-

Tijdelijke aanbieding - Laagste prijs

Jura E6 Platina EB kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Jura E6 Platina (EB) is sinds mei 2020 vernieuwd. Na na de software update in 2019, heeft de E6 dit

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 949,-?

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 949,-

Specificaties Jura E6 Platina EB

Algemeen

Merk JURA
Release datum 2020
EAN code 7610917153763

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 28
Hoogte (centimeter) 34.6
Diepte (centimeter) 44.4
Gewicht (kilogram) 9.8
Materiaal Kunststof
Kleur Platina
Kabellengte (meter) 1,1
BPA-vrij

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1 - 2
Koffie Koffiebonen
Soorten koffie Cappuccino , Latte macchiato , Café Latte
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

Geïntegreerde koffiemolen
Automatische stop

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,9 l
Jura E6 Platina EB kopen
Actuele prijs: € 949,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Jura E6 Platina (EB) is sinds mei 2020 vernieuwd. Na na de software update in 2019, heeft de E6 dit jaar een hardware update gekregen. De JURA E6 is nu bij alle kleurvarianten voorzien van een Professionele Aroma molen. Hierdoor komen de smaken en aroma's nog beter tot hun recht. De Jura E6 EB beschikt over het Puls-Extractie-Proces, (P.E.P.). Dit zorgt ervoor dat de extractietijd bij het koffiezetten geoptimaliseerd wordt. Vooral bij het maken van een espresso of ristretto draagt dit bij aan een volle en rijke smaak. De Claris Smart zorgt ervoor dat het water perfect zuiver wordt, zodat jouw koffie altijd met het puurste water gezet wordt.

JURA E6 PLATINA EB

  • Aantal kopjes: 1 - 2 Per zetbeurt
  • Koffie: Koffiebonen
  • Soorten koffie: Cappuccino , Latte macchiato , Café Latte
  • Geïntegreerde koffiemolen: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Jura E6 Platina EB of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Wil je graag de Jura E6 Platina EB kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Jura voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Jura koffiemachine heeft de volgende EAN code 7610917153763. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het kiezen van Jura koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Jura machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Deze Jura E6 Platina EB zet 1 - 2 kopje(s) per keer.

Logo Bol.com
Bol.com aanbieding: vandaag 16:40 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen