728x90: Wehkamp Ad

Philips Airfryer XL HD9260/90


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

De Philips Airfryer XL HD9260/90 is van het merk Philips en is een populair merk binnen de productgroep airfryers. Het loont om de Philips airfryers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een airfryers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke airfryer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Philips Airfryer XL HD9260/90 van Philips is hd9260/90. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Philips Airfryer XL HD9260/90 is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Philips Airfryer XL HD9260/90 van Philips geÔntroduceerd op de markt. Een ouder airfryers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige airfryers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals airfryers.

Wil je graag de Philips Airfryer XL HD9260/90 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Philips voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips Airfryer XL HD9260/90 heeft de volgende EAN code 8710103910442. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen airfryers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Philips Airfryer XL HD9260/90 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van airfryers te weten. De Philips Airfryer XL HD9260/90 van Philips heeft een gewicht van 6.2. Het gewicht van 6.2 ligt dicht bij het gemiddelde airfryer gewicht.

Het stroomverbruik van Philips Airfryer XL HD9260/90 is 1900 watt. Het vermogen van airfryers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals airfryers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. airfryers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij airfryers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Philips Airfryer XL HD9260/90 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De Philips Airfryer XL HD9260/90 heeft een timer. Je kunt op elk moment aflezen hoelang het apparaat in werking is. Dit vaak tot een tijdsvak van 60 minuten. Met een timer kun je plannen om een taak binnen een bepaalde tijd uit te voeren.

Het laadvermogen van een airfryer bepaalt voor hoeveel personen je eten kunt maken. De kleinste Philips airfryers hebben een inhoud van 0.4 tot 0.8 kg, wat inhoudt dat je voor 1 tot 2 personen eten kunt maken. Van 0.8 tot 1.2 kg kun je eten maken voor 3 tot 4 personen. Laadvermogens van 1.2 tot 1.4 kg zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Tot slot zijn er de grotere Philips airfryers die vaak een inhoud van 1.4 tot 1.8 kg hebben. Deze zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. Het laadvermogen van de Philips Airfryer XL HD9260/90 is 1,2 kilogram.

Natuurlijk komt er bij het bereiden van producten in de Philips Airfryer XL HD9260/90 ook geur vrij. Het geurfilter houdt een deel van de baklucht tegen die vrijkomt tijdens het bakken. Hierdoor heb je dus minder last van een onaangename geur in je huis. Houd je dus niet van de lucht die vrijkomt bij het bereiden van je producten, dan is deze Philips airfryer met een goede geurfilter een hele goede keuze.

Bij het gebruiken van de Philips airfryer moet je de temperatuur en de baktijd instellen. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit draaiknoppen, druktoetsen en een touchscreen, of een combinatie van deze. Deze Philips Airfryer XL HD9260/90 bedien je door middel van druktoetsen. Een voordeel van de digitale airfryers is dat je vaak meer mogelijkheden hebt ten opzichte van de analoge modellen.

Bak technologie

In de meeste airfryers zoals bij de 3D Air Pulse van Tefal of de Rapid Air technologie van Philips, blijft de eetlepel olie die je moet toevoegen in het voedsel. Bij de Twin Turbo star (ook Philips) wordt de olie afgevoerd. De Philips Airfryer XL HD9260/90 maakt gebruik van de rapid air technologie.

De Philips Airfryer XL HD9260/90 is een airfrayer met de nieuwe Rapid Air-technologie, waardoor je jouw favoriete eten kan bereiden met weinig of geen toegevoegde olie en met tot wel 90% minder vet. Deze technologie zorgt ervoor dat de lucht 7x sneller door de mand raast voor heerlijk krokante resultaten. De airfryer heeft een bereidingscapaciteit van 1,2 kilo en is geschikt voor frituren, grillen en braden, en ook voor het bakken van broodjes of muffins. Het rooster van de mand is voorzien van een antiaanbaklaag, en alle losse onderdelen zijn geschikt om te reinigen in de vaatwasser.

PHILIPS AIRFRYER XL HD9260/90

  • Top Product: Ja
  • Laadvermogen: 1,2 kilogram
  • Capaciteit in personen: 3 ŗ 4 personen personen
  • Bedieningsmogelijkheden: Druktoetsen

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips Airfryer XL HD9260/90 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze airfryer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je airfryers of staat jouw airfryer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze airfryer keuzehulp.

Philips: Relevante promoties

Top 10 Producten

Top 10 best verkochte airfryers

Specificaties Philips Airfryer XL HD9260/90

Algemeen

Merk Philips
Fabrikantcode (sku) HD9260/90
Release datum 2020
EAN code 8710103910442
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 26
Hoogte (centimeter) 30
Diepte (centimeter) 33
Gewicht (kilogram) 6.2
Materiaal Kunststof
Type kunststof Plastic
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Kabellengte (meter) 0,8
Vermogen (watt) 1900
Display
Timer

Eigenschappen

Laadvermogen ( kilogram ) 1,2
Capaciteit in personen ( personen ) 3 ŗ 4 personen
Type materiaal Plastic

Gebruik & functies

Maximum temperatuur (graden) 200
Instelbare temperatuur
Afzonderlijke temperatuurstanden (graden) 200
Automatische bakprogramma's
Geurfilter
Ingebouwde vetfilter
Bedieningsmogelijkheden Druktoetsen
Verwarmingselement uitneembaar
Frituursysteem Hete lucht
Airfryer technologie Rapid Air
Temperatuurlampje
Verversindicator
Kijkvenster
Koele wand

Accessoires

Frituurmand
Kookrek
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen