728x90: Bol Ad

Tefal BL4208 Blendforce II Zwart


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


andere blenders van Tefal


Omschrijving

Tefal BL4208 Blendforce II Zwart is van het merk Tefal en het merk Tefal is een populair merk binnen de productgroep blenders. Tefal blenders kun je vinden in winkels en webshops. Tefal producten behoren tot de topmerken blenders in Nederland. Koop Tefal BL4208 Blendforce II Zwart voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een blenders fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke blenders producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Tefal BL4208 Blendforce II Zwart van Tefal is bl4208. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Tefal SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Tefal BL4208 Blendforce II Zwart is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Tefal BL4208 Blendforce II Zwart is sinds augustus 2018 op de markt. In augustus 2018 is Tefal BL4208 Blendforce II Zwart van Tefal geÔntroduceerd op de markt. Een ouder blenders wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige blenders producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in augustus 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals blenders.

Wil je graag de Tefal BL4208 Blendforce II Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal BL4208 Blendforce II Zwart heeft de volgende EAN code 3016661151361. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen blenders en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel blenders en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Tefal BL4208 Blendforce II Zwart dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van blenders te weten. De Tefal BL4208 Blendforce II Zwart van Tefal heeft een gewicht van 1860 gram kilogram. Het gewicht van 1860 gram kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van blenders.

Het stroomverbruik van Tefal BL4208 Blendforce II Zwart is 600 watt. Het vermogen van blenders wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals blenders, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. blenders die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Consumentenbond Beste Koop - Een heerlijke smoothie of soep bereiden doe je met de BL4208 Blendforce II Zwart Blender in een mum van tijd. Deze blender is uitgerust met een innovatief Air Cooling systeem voor optimale motorduurzaamheid en bevat een krachtige motor, veiligheidsfuncties en een ergonomisch design voor vergrote efficiëntie en gebruiksgemak Met de Tefal Blendforce kun je vrijwel alles verwerken, van groenten en fruit tot ijs. Deze 600 W blender is uitgerust met een innovatief Air Cooling systeem dat de luchtstroom rond de motor optimaliseert, om de duurzaamheid te verbeteren en oververhitting te voorkomen. Deze blender heeft een inhoud van 1,3 liter en is hiermee een standaard blender. Hiermee haal je ongeveer 4 glazen van 330ml uit halen. Het bedienen van de blender is eenvoudig en prettig. De grote bruikbare capaciteit (1,25 L) van deze blender is perfect voor elke gelegenheid; er is ook een vulstop inbegrepen voor extra precisie.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal BL4208 Blendforce II Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze blender producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je blenders of staat jouw blender keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze blender keuzehulp.

Specificaties Tefal BL4208 Blendforce II Zwart

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) BL4208
Release datum Augustus 2018
EAN code 3016661151361
Best Getest Consumentenbond Beste Koop

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 1860 gram
Kleur Zwart
Vermogen (watt) 600
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen