728x90: Wehkamp Ad

Tefal BL4208 Blendforce II Zwart


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


andere blenders van Tefal


Omschrijving

Wil je graag de Tefal BL4208 Blendforce II Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal BL4208 Blendforce II Zwart heeft de volgende EAN code 3016661151361. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen blenders en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel blenders en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Tefal BL4208 Blendforce II Zwart dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Consumentenbond Beste Koop - Een heerlijke smoothie of soep bereiden doe je met de BL4208 Blendforce II Zwart Blender in een mum van tijd. Deze blender is uitgerust met een innovatief Air Cooling systeem voor optimale motorduurzaamheid en bevat een krachtige motor, veiligheidsfuncties en een ergonomisch design voor vergrote efficiëntie en gebruiksgemak Met de Tefal Blendforce kun je vrijwel alles verwerken, van groenten en fruit tot ijs. Deze 600 W blender is uitgerust met een innovatief Air Cooling systeem dat de luchtstroom rond de motor optimaliseert, om de duurzaamheid te verbeteren en oververhitting te voorkomen. Deze blender heeft een inhoud van 1,3 liter en is hiermee een standaard blender. Hiermee haal je ongeveer 4 glazen van 330ml uit halen. Het bedienen van de blender is eenvoudig en prettig. De grote bruikbare capaciteit (1,25 L) van deze blender is perfect voor elke gelegenheid; er is ook een vulstop inbegrepen voor extra precisie.

TEFAL BL4208 BLENDFORCE II ZWART

  • Merk: Tefal
  • Fabrikantcode (sku): BL4208

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal BL4208 Blendforce II Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze blenders kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je blenders of staat jouw blenders keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze blenders keuzehulp.

Specificaties Tefal BL4208 Blendforce II Zwart

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) BL4208
Release datum Augustus 2018
EAN code 3016661151361
Best Getest Consumentenbond Beste Koop

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 1860 gram
Kleur Zwart
Vermogen (watt) 600
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen