728x90: Bol Ad

DeLonghi La Specialista EC 9335.M


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

DeLonghi La Specialista EC 9335.M is van het merk De'Longhi en het merk De'Longhi is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. De'Longhi koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. De'Longhi producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop DeLonghi La Specialista EC 9335.M voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor DeLonghi La Specialista EC 9335.M van De'Longhi is 132126003. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de De'Longhi SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van DeLonghi La Specialista EC 9335.M is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

DeLonghi La Specialista EC 9335.M is sinds 2019 op de markt. In 2019 is DeLonghi La Specialista EC 9335.M van De'Longhi geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de DeLonghi La Specialista EC 9335.M kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van De'Longhi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De DeLonghi La Specialista EC 9335.M heeft de volgende EAN code 8004399333604. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koffiemachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de DeLonghi La Specialista EC 9335.M dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de DeLonghi La Specialista EC 9335.M het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De DeLonghi La Specialista EC 9335.M van De'Longhi heeft een gewicht van 13 kilogram. Het gewicht van 13 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koffiemachines.

Het stroomverbruik van DeLonghi La Specialista EC 9335.M is 1450 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij koffiemachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De DeLonghi La Specialista EC 9335.M is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Consumentenbond Beste uit de Test - Met de DeLonghi La Specialista EC 9335.M haal je Italië in huis. Met de geïntegreerde bonenmaler maal je snel en eenvoudig verse koffie. Met het stoompijpje heb je de keuze om voor gestoomde melk of voor opgeschuimde melk te gaan. Melk opschuimen gaat veel gemakkelijker dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. De automatische tamper stampt de versgemalen koffie voor jou aan, hierdoor krijg je een consistent resultaat. Als de machine ontkalkt moet worden gaat er een lichtje branden.

IN DE DOOS

 • DeLonghi La Specialista EC 9335.M
 • Meegeleverd
 • Melkkan
 • Ingebouwde tamper
 • 1 kopsfilterhouder
 • 2 kopsfilterhouder
 • Filterdrager
 • Ontkalkingsproduct
 • Spatel
 • Reinigingsdoekje

DELONGHI LA SPECIALISTA EC 9335.M

 • Top Product: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de DeLonghi La Specialista EC 9335.M of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Specificaties DeLonghi La Specialista EC 9335.M

Algemeen

Merk DeLonghi
Fabrikantcode (sku) 132126003
Release datum 2019
EAN code 8004399333604
Best Getest Consumentenbond Beste Getest
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 36,8
Hoogte (centimeter) 35,5
Diepte (centimeter) 31,7
Gewicht (kilogram) 13
Materiaal Metaal
Type metaal RVS
Kleur Meerkleurig
Vermogen (watt) 1450
Display

Koffie

Instelbare temperatuur
Melkopschuimen Automatische stoompijp
Pompdruk (bar) 19
Verwarming Thermoblock
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen