728x90: Wehkamp Ad

Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart

De beste deal van vandaag

Bijenkorf

379,-

369,-

Online nog enkele items beschikbaar

Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart is een halfautomatische espressomachine en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 20 mei 2022

Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart aanbiedingen

De winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De meest creatieve warenhuis
Online nog enkele items beschikbaar
Ook voor Koffie & Keuken
Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 369,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 369,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart

Algemeen

Merk SOLIS
Fabrikantcode (sku) 98017
Release datum 2019
EAN code 7611210980179
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 18.7
Hoogte (centimeter) 32.1
Diepte (centimeter) 32.1
Gewicht (kilogram) 5.7
Materiaal Metaal
Kleur Zwart

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1 - 2
Koffie bonen,gemalen,pads
Soorten koffie Cappuccino , latte macchiato
Melkopschuimen Melkopschuimer, Stoompijpje
Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart kopen?
Actuele prijs: € 369,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart is van het merk Solis en het merk Solis is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Solis koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. Solis producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart van Solis is 98017. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Solis SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart - Afbeelding 1Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart - Afbeelding 2Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart - Afbeelding 3Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart - Afbeelding 4
Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart van Solis geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Solis voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart heeft de volgende EAN code 7611210980179. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart van Solis heeft een gewicht van 5.7 kilogram. Het gewicht van 5.7 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koffiemachines.

Het kiezen van Solis koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Solis machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart zet 1 - 2 kopje(s) per keer.

Verschillende soorten koffiezetapparaten zorgen voor verschillende soorten smaakbeleving. Sommige Solis koffiezetapparaten maken bijvoorbeeld gebruik van koffiebonen, terwijl andere Solis apparaten gebruik maken van bijvoorbeeld pads. Voor een koffieliefhebber is het belangrijk dat de smaak naar wens is en die blijft heel persoonlijk. Met deze Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart koffiemachine maak je gebruik van bonen,gemalen,pads.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart kun je de volgende koffiesoorten maken; cappuccino , latte macchiato.

De Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart is een halfautomatische espressomachine en is stil in gebruik. Je kunt kiezen of je gebruikmaakt van verse koffiebonen, Solis-koffiepads of gemalen koffie, en je zet tot 2 koppen koffie tegelijk. De machine is binnen 40 seconden opgewarmd waardoor je binnen 1 minuut een kopje koffie kan bereiden. De manometer geeft een drukindicatie tot 16 bar extractiedruk weer. De ideale druk voor een espresso zit tussen de 8 en 12 bar. Het brita waterfilter systeem zorgt voor een optimale smaakbeleving.
Je hebt wel een losse koffiemolen nodig voor het zetten van koffie met verse bonen.

IN DE DOOS

 • Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart
 • Rvs melkkannetje
 • Filter voor 1 kopje
 • Filter voor 2 kopjes
 • Tamper
 • Doseerlepel
 • Waterfilter

SOLIS BARISTA PERFETTA PLUS 1170 ZWART

 • Top Product: Ja
 • Aantal kopjes: 1 - 2 Per zetbeurt
 • Koffie: bonen,gemalen,pads
 • Soorten koffie: Cappuccino , latte macchiato

Kom je er niet uit bij het kopen van de Solis Barista Perfetta Plus 1170 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen