728x90: Bol Ad

Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black

De beste deal van vandaag

Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black

Art & Craft

999,-

Tijdelijke aanbieding - Laagste prijs

Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - De Jura Ena 8 Touch is een compacte, stijlvolle

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf:

Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black aanbiedingen

Logo Expert
Expert aanbieding: vandaag 04:33 uur
Logo Art & Craft
Art & Craft aanbieding: vandaag 04:38 uur
Logo Media Markt
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding vandaag 04:38 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 999,-?

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 999,-

Specificaties Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black

Algemeen

Merk Jura
Fabrikantcode (sku) 15339
Release datum 2019
EAN code 7610917153398
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 27,1
Hoogte (centimeter) 32,3
Diepte (centimeter) 44,5
Gewicht (kilogram) 9,4
Kleur Full Metropolitan Black
Kabellengte (meter) 1,1

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1
Koffie bonen
Soorten koffie Ristretto Espresso Koffie Cappuccino Caffè Barista Espresso doppio Espresso macchiato / Macchiato Cortado Latte macchiato Flat white Melkschuimportie Heet water
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

Geïntegreerde koffiemolen
Automatische stop
Schoonmaakmelding

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,1
Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black kopen
Actuele prijs: € 999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste uit de Test - De Jura Ena 8 Touch is een compacte, stijlvolle eenkopsvolautomaat met eenvoudige touchscreen-bediening en kunstmatige intelligentie.
Qua functionaliteiten is de ENA 8 Touch uitgebreid. Met één druk op het scherm maak je een espresso, lungo, cappuccino, of kies uit één van de andere 9 mogelijkheden. De melkschuim-functie is verbeterd: de melk is romiger, voller en de luchtbelletjes in het schuim nóg kleiner voor het perfecte, restaurantwaardige, micro-foam. De machine heeft ookj een geïntegreerd spoel- en reinigingsprogramma, waardoor het melksysteem altijd hygiënisch blijft. De ENA 8 Touch is klein van stuk, en bedoeld voor de kleingebruiker. Met een watertank van 1,1 liter heb je genoeg water voor 8 lungo's. Reinigen gaat bij de nieuwe ENA 8 nog net zo gemakkelijk. Zowel het reinigen van de zetgroep, melkschuimer als het ontkalken van de machine gaan middels geautomatiseerde programma's.

JURA ENA 8 TOUCH FULL METROPOLITAN BLACK

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Koffie: bonen
  • Soorten koffie: Ristretto Espresso Koffie Cappuccino Caffè Barista Espresso doppio Espresso macchiato / Macchiato Cortado Latte macchiato Flat white Melkschuimportie Heet water
  • Geïntegreerde koffiemolen: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black - Afbeelding 1Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black - Afbeelding 2Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black - Afbeelding 3Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black - Afbeelding 4
Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Wil je graag de Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Jura voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Jura koffiemachine heeft de volgende EAN code 7610917153398. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koffiemachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de ENA 8 Touch Full Metropolitan Black van het merk Jura dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het kiezen van Jura koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Jura machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Deze Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black zet 1 kopje(s) per keer.

Populaire video voor artikel: Jura ENA 8 Touch Full Metropolitan Black

Logo Expert
Expert aanbieding: vandaag 04:33 uur
Logo Art & Craft
Art & Craft aanbieding: vandaag 04:38 uur
Logo Media Markt
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding vandaag 04:38 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen