728x90: Bol Ad

Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


andere koffiemachines van Braun


Omschrijving

De Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit is van het merk Braun en is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Het loont om de Braun koffiemachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een koffiemachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit van Braun is 0x13211005. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit is sinds 2009 op de markt. In 2009 is Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit van Braun geÔntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2009 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Braun voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit heeft de volgende EAN code 8021098320025. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Cafť latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit kun je de volgende koffiesoorten maken; koffie.

Met de Braun KF520/1 Wit zet je in slechts enkele minuten een volle kan heerlijke koffie voor 10 koppen met een optimale koffiesmaak. Het kraanwater wordt gefiltreerd met Brita filters waardoor jouw koffie een nóg betere smaak heeft. Bij het inschenken profiteer je van het ergonomische antislip handvat en de druppelstop. De koffiezetter schakelt na 40 minuten automatisch uit.

BRAUN CAFEHOUSE PURE AROMA DELUXE KF520/1 WIT

  • Soorten koffie: Koffie

Kom je er niet uit bij het kopen van de Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Specificaties Braun CafeHouse Pure Aroma Deluxe KF520/1 Wit

Algemeen

Merk Braun
Fabrikantcode (sku) 0X13211005
Release datum 2009
EAN code 8021098320025

Fysieke kenmerken

Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Timer

Koffie

Soorten koffie Koffie
Instelbare temperatuur N
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen