970x250: Mediamarkt Ad

Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs

De beste deal van vandaag

Media Markt

96,80

84,95

Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Krups Essenza Mini XN110B Intense Grey is de meest compacte Nespresso machine

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 24 januari 2022

Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs aanbiedingen

Ook voor Koffie & Keuken
Voor 23.30 besteld, morgen in huis
Dat is zeker
Thuis bezorgen:
Al jaren vertrouwd
Gratis bezorging bij dit product
Die doet het
3 dagen
Eigentijds webwarenhuis
Beschikbaar
Alles voor een (koffie)glimlach
Niet op voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 84,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 84,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs

Algemeen

Merk Krups
Fabrikantcode (sku) XN110B
Release datum 2017
EAN code 0010942221739
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 8,4
Hoogte (centimeter) 20,4
Diepte (centimeter) 33
Gewicht (kilogram) 2,3
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart, grijs
Vermogen (watt) 1200

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1
Koffie Capsules
Soorten koffie Koffie, Espresso
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

Automatische stop
Schoonmaakmelding

Inhoud

Inhoud water (liter) 0,6
Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs kopen?
Actuele prijs: € 84,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Krups voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs heeft de volgende EAN code 0010942221739. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs het predicaat "Top Product" gegeven.

Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs - Afbeelding 1Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs - Afbeelding 2Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs - Afbeelding 3Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs - Afbeelding 4
Het kiezen van Krups koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Krups machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs zet 1 kopje(s) per keer.

Verschillende soorten koffiezetapparaten zorgen voor verschillende soorten smaakbeleving. Sommige Krups koffiezetapparaten maken bijvoorbeeld gebruik van koffiebonen, terwijl andere Krups apparaten gebruik maken van bijvoorbeeld pads. Voor een koffieliefhebber is het belangrijk dat de smaak naar wens is en die blijft heel persoonlijk. Met deze Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs koffiemachine maak je gebruik van capsules.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs kun je de volgende koffiesoorten maken; koffie, espresso.

Een Krups koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Krups koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs heeft een waterreservoir van 0,6 liter.

Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs - Afbeelding 5Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs - Afbeelding 6Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs - Afbeelding 7
De Krups Essenza Mini XN110B Intense Grey is de meest compacte Nespresso machine tot nu toe. De nieuwe Essenza Mini is een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en de onovertroffen kwaliteit van Nespresso, zodat jij keer op keer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Deze koffiemachine heeft 2 programmeerbare kopgroottes. Het 19 bar druksysteem zorgt voor de juiste extractie van de smaak en aroma’s van iedere koffiecapsule en zorgt voor de perfecte crema-laag. Dankzij het snelle opwarmingssysteem wordt de ideale temperatuur al binnen 25 seconden bereikt. Nieuw en compact design De Nespresso Essenza Mini heeft een nieuw design met strakke lijnen die zo compact is dat deze machine in elke ruimte past. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken koffiemachine. De Essenza Mini biedt 2 programmeerbare kopgroottes: espresso en lungo en bereidt iedere keer opnieuw een heerlijke kop koffie. 19 bar druksysteem Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. Energiebesparing De Nespresso Essenza Mini machine heeft een eco-modus die na 3 minuten wordt ingeschakeld voor een laag energie verbruik. De koffiemachine wordt na 9 minuten inactiviteit geheel uitgeschakeld, om op die manier energie te besparen.


IN DE DOOS

  • Capsules proefpakket

KRUPS NESPRESSO ESSENZA MINI XN110B GRIJS

  • Merk: Krups
  • Fabrikantcode (sku): XN110B
  • Top Product: Ja
  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Koffie: Capsules
  • Soorten koffie: Koffie, Espresso

Kom je er niet uit bij het kopen van de Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachines kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachines keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachines keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen