728x90: Bol Ad

Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack

De beste deal van vandaag

EP

14,99

14,99

Winkelvoorraad

Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, maak met de SodaStream Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack genoeg bruiswater. De

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 20.30 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 14,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 14,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack

Algemeen

Merk Sodastream
Fabrikantcode (sku) Fuse Firework
Release datum 2019
EAN code 8719128111810

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 9,5
Hoogte (centimeter) 28,5
Gewicht (kilogram) 0,42
Materiaal Kunststof
Kleur Transparant
Afwerking Mat
Vorm Rond
Vaatwasmachinebestendig

Gebruik

Bevestigingsmethode fles Klik
Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack kopen?
Actuele prijs: € 14,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack is van het merk Sodastream en het merk Sodastream is een populair merk binnen de productgroep soda accessoires. Sodastream soda accessoires kun je vinden in winkels en webshops. Sodastream producten behoren tot de topmerken soda accessoires in Nederland. Koop Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een soda accessoires fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke soda accessoires producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack van Sodastream is fuse firework. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Sodastream SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack - Afbeelding 1Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack - Afbeelding 2Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack - Afbeelding 3Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack - Afbeelding 4
Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack van Sodastream geïntroduceerd op de markt. Een ouder soda accessoires wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige soda accessoires producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals soda accessoires.

Wil je graag de Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sodastream voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack heeft de volgende EAN code 8719128111810. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen soda accessoires en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van soda accessoires te weten. De Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack van Sodastream heeft een gewicht van 0,42 kilogram. Het gewicht van 0,42 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van soda accessoires.

Maak met de SodaStream Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack genoeg bruiswater. De flessen hebben een inhoud van 1 liter. Door de print op de flessen onthoud je gemakkelijk welke fles van wie is. De flessen zijn niet vaatwasmachinebestendig en reinig je dus met de hand. De houdbaarheidsdatum staat op de flessen vermeld. Gezien er continu veel koolzuurdruk op de flessen staat, is het aan te raden de flessen niet meer te gebruiken als de houdbaarheidsdatum is verstreken. De flessen zijn uitsluitend geschikt voor de SodaStream Spirit.

IN DE DOOS

  • Kunststof fles met print (3x)

FIREWORKS FUSE FLESSEN 1 LITER 3-PACK

  • Vaatwasmachinebestendig: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze soda accessoire producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je soda accessoires of staat jouw soda accessoire keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze soda accessoire keuzehulp.

Prijzen vergelijken Fireworks Fuse Flessen 1 liter 3-pack. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen