728x90: Bol Ad

Tefal GC712D Optigrill+

De beste deal van vandaag

Coolblue

179,-

115,99

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Tefal GC712D Optigrill+ kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kieskeurig Best Reviewed - De Tefal GC712D OptiGrill+ is het geheim voor steeds weer perfecte

andere contactgrills van Tefal

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Tefal GC712D Optigrill+ aanbiedingen

Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 03:43 uur
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 03:43 uur
Dat is slim bedacht
Tefal aanbieding: vandaag 03:43 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 03:43 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 03:45 uur
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding vandaag 03:46 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 115,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 115,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Tefal GC712D Optigrill+

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) GC712D
Release datum 2016
EAN code 3016661146602
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 39,9
Hoogte (centimeter) 22,9
Diepte (centimeter) 36,9
Gewicht (kilogram) 5,4
Materiaal Metaal
Type metaal RVS
Kleur Zilver
Vaatwasmachinebestendig
Vermogen (watt) 2000
Timer

Eigenschappen

Soort grill Contactgrill
Gebruik als tafelgrill
Uitklapbaar
Zwevende topplaat
Uitneembare bakplaten
Geschikt voor aantal boterhammen (boterhammen) 4
Lengte kookoppervlak (centimeter) 30
Breedte kookoppervlak (centimeter) 20

Gebruik & functies

Anti-aanbaklaag
Vetafvoer
Vergrendeling
Aantal standen 4
Maximum temperatuur (graden) 200
Instelbare temperatuur
Snoeropbergmogelijkheid
Temperatuurlampje

Accessoires meegeleverd

Meegeleverde platen Geribbeld
Geribbelde bakplaten meegeleverd
Vlakke bakplaten meegeleverd
Tostiplaten meegeleverd
Wafelplaten meegeleverd
Tefal GC712D Optigrill+ kopen
Actuele prijs: € 115,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Tefal GC712D Optigrill+ is van het merk Tefal en is een populair merk binnen de productgroep contactgrills. Het loont om de Tefal contactgrills bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een contactgrills fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke contactgrill-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Tefal GC712D Optigrill+ van Tefal is gc712d. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Tefal GC712D Optigrill+ - Afbeelding 1Tefal GC712D Optigrill+ - Afbeelding 2Tefal GC712D Optigrill+ - Afbeelding 3Tefal GC712D Optigrill+ - Afbeelding 4
Tefal GC712D Optigrill+ is sinds 2016 op de markt. In 2016 is Tefal GC712D Optigrill+ van Tefal geÔntroduceerd op de markt. Een ouder contactgrills wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige contactgrills producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2016 zegt dus niet zoveel over producten, zoals contactgrills.

Wil je graag de Tefal GC712D Optigrill+ kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal GC712D Optigrill+ heeft de volgende EAN code 3016661146602. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen contactgrills en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Tefal GC712D Optigrill+ het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van contactgrills te weten. De Tefal GC712D Optigrill+ van Tefal heeft een gewicht van 5,4. Het gewicht van 5,4 ligt dicht bij het gemiddelde contactgrill gewicht.

Het stroomverbruik van Tefal GC712D Optigrill+ is 2000 watt. Het vermogen van contactgrills wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals contactgrills, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. contactgrills die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

De Tefal GC712D Optigrill+ heeft een timer. Je kunt op elk moment aflezen hoelang het apparaat in werking is. Dit vaak tot een tijdsvak van 60 minuten. Met een timer kun je plannen om een taak binnen een bepaalde tijd uit te voeren.

De Tefal GC712D Optigrill+ beschikt over een zwevende bovenplaat. Deze Tefal contactgrill heeft een extra scharnier waardoor de bovenplaat altijd horizontaal kan liggen. Hierdoor krijgt ook de bovenkant de volledige directe hitte van je grillplaat. Een Tefal contactgrill met zwevende bovenplaat is ideaal om bijvoorbeeld panini's of tosti's te bereiden.

Aantal broodjes

Als je een gezin hebt is het misschien handig om te kijken hoeveel boterhammen er per keer op het apparaat passen. De grootte van de Tefal contactgrill bepaald hoeveel broodjes je tegelijk kunt klaarmaken. Met de Tefal GC712D Optigrill+ kun je in totaal 4 gegrilde boterhammen klaarmaken.

Maximaal temperatuur

Een te lage temperatuur van je contactgrill of te koude ingrediŽnten zorgen ervoor dat je vlees, vis en groenten meer gaan koken dan grillen. De maximale temperatuur voor de Tefal GC712D Optigrill+ is 200 graden.

Geribbelde bakplaten

De Tefal GC712D Optigrill+ wordt compleet geleverd met geribbelde bakplaten voor een de bekende grillstrepen op al je vlees, vis, groenten en boterhammen. Het reinigen gaat eenvoudig met wat vochtig papier als de plaat nog net niet helemaal is afgekoeld.

Kieskeurig Best Reviewed - De Tefal GC712D OptiGrill+ is het geheim voor steeds weer perfecte grillresultaten! De kookindicator op deze grill geeft met een kleur- en geluidssignaal aan wanneer het vlees de gewenste bereiding heeft bereikt. Gebruik de 6 automatische bereidingsprogramma's voor bijvoorbeeld gevogelte, vis en groente. Deze Tefal grill heeft 4 verschillende temperatuurstanden om ingrediënten op te grillen.
De grillplaten en de opvangbak kunnen in de vaatwasser.

TEFAL GC712D OPTIGRILL+

  • Top Product: Ja
  • Vaatwasmachinebestendig: Ja
  • Soort grill: Contactgrill
  • Gebruik als tafelgrill: Nee
  • Zwevende topplaat: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal GC712D Optigrill+ of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze contactgrill producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je contactgrills of staat jouw contactgrill keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze contactgrill keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Tefal GC712D Optigrill+

Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 03:43 uur
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 03:43 uur
Dat is slim bedacht
Tefal aanbieding: vandaag 03:43 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 03:43 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 03:45 uur
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding vandaag 03:46 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen