728x90: Bol Ad

Tefal GC241D Panini Grill Inicio


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


andere contactgrills van Tefal


Omschrijving

De Tefal GC241D Panini Grill Inicio is van het merk Tefal en is een populair merk binnen de productgroep contactgrills. Het loont om de Tefal contactgrills bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een contactgrills fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke contactgrill-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Tefal GC241D Panini Grill Inicio van Tefal is gc241d. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Tefal GC241D Panini Grill Inicio is sinds 2017 op de markt. In 2017 is Tefal GC241D Panini Grill Inicio van Tefal geÔntroduceerd op de markt. Een ouder contactgrills wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige contactgrills producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals contactgrills.

Wil je graag de Tefal GC241D Panini Grill Inicio kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal GC241D Panini Grill Inicio heeft de volgende EAN code 3016661148521. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen contactgrills en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Tefal GC241D Panini Grill Inicio het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van contactgrills te weten. De Tefal GC241D Panini Grill Inicio van Tefal heeft een gewicht van 3,8. Het gewicht van 3,8 ligt dicht bij het gemiddelde contactgrill gewicht.

Het stroomverbruik van Tefal GC241D Panini Grill Inicio is 2000 watt. Het vermogen van contactgrills wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals contactgrills, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. contactgrills die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Aantal broodjes

Als je een gezin hebt is het misschien handig om te kijken hoeveel boterhammen er per keer op het apparaat passen. De grootte van de Tefal contactgrill bepaald hoeveel broodjes je tegelijk kunt klaarmaken. Met de Tefal GC241D Panini Grill Inicio kun je in totaal 4 gegrilde boterhammen klaarmaken.

Maximaal temperatuur

Een te lage temperatuur van je contactgrill of te koude ingrediŽnten zorgen ervoor dat je vlees, vis en groenten meer gaan koken dan grillen. De maximale temperatuur voor de Tefal GC241D Panini Grill Inicio is 200 graden.

Geribbelde bakplaten

De Tefal GC241D Panini Grill Inicio wordt compleet geleverd met geribbelde bakplaten voor een de bekende grillstrepen op al je vlees, vis, groenten en boterhammen. Het reinigen gaat eenvoudig met wat vochtig papier als de plaat nog net niet helemaal is afgekoeld.

De Tefal GC241 Panini / Grill toestel is een multifunctionele panini grill geschikt voor panini's, tosti's, groenten, vis en vlees. Dankzij het krachtige vermogen van 2000 Watt gaat het grillen snel en ligt er binnen no-time een heerlijke panini op je bord! Dankzij de grillplaten met anti-aanbaklaag, is schoonmaken erg eenvoudig.
- Veelzijdige contactgrill • Vermogen: 2000 W
- Echte panini grill voor het bereiden van profwaardige panini's
- Eenvoudig op te bergen: dankzij het slanke ontwerp en speciaal design is verticaal opbergen mogelijk
- Eenvoudig te reinigen: platen met anti-aanbaklaag

TEFAL GC241D PANINI GRILL INICIO

  • Top Product: Ja
  • Vaatwasmachinebestendig: Nee
  • Soort grill: Contactgrill
  • Gebruik als tafelgrill: Nee
  • Zwevende topplaat: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal GC241D Panini Grill Inicio of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze contactgrill producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je contactgrills of staat jouw contactgrill keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze contactgrill keuzehulp.

Specificaties Tefal GC241D Panini Grill Inicio

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) GC241D
Release datum 2017
EAN code 3016661148521
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 26
Hoogte (centimeter) 13,7
Diepte (centimeter) 29
Gewicht (kilogram) 3,8
Materiaal Metaal
Type metaal RVS
Kleur Zilver, Zwart
Vaatwasmachinebestendig
Vermogen (watt) 2000
Timer

Eigenschappen

Soort grill Contactgrill
Gebruik als tafelgrill
Uitklapbaar
Zwevende topplaat
Uitneembare bakplaten
Geschikt voor aantal boterhammen (boterhammen) 4
Lengte kookoppervlak (centimeter) 29
Breedte kookoppervlak (centimeter) 26

Gebruik & functies

Anti-aanbaklaag
Vetafvoer
Vergrendeling
Aantal standen 1
Maximum temperatuur (graden) 200
Instelbare temperatuur
Snoeropbergmogelijkheid
Temperatuurlampje

Accessoires meegeleverd

Meegeleverde platen Geribbeld
Geribbelde bakplaten meegeleverd
Vlakke bakplaten meegeleverd
Tostiplaten meegeleverd
Wafelplaten meegeleverd
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen