DeLonghi Nespresso Lattissima Touch EN560.W Wit


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Koffie-soorten

Tegenwoordige zijn de koffie drankjes met melk erg populair. Met de DeLonghi Nespresso Lattissima Touch EN560.W Wit kan je de volgende koffiesoorten maken; koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato.

Verse melk

Ja, je kan met de DeLonghi Nespresso Lattissima Touch EN560.W Wit en een goede verse volle melk een Cappuccino, Latte Macchiato of Lungo maken.

Melk opschuimen

Het maken van een melk crema laag wordt gedaan door de melk te verwarmen tot ongeveer 65 graden en er veel lucht in te blazen. Met de DeLonghi Nespresso Lattissima Touch EN560.W Wit gaat dat via een Ja.

Met de nieuwe Lattissima Touch EN560 Wit koffiemachine bevinden de koffierecepten zich letterlijk onder je vingertoppen. Kies uit de twee kopgroottes espresso en lungo of bereid met één druk op de knop een cappuccino, latte macchiato of creamy latte via het intuïtieve touchscreen. Met de nieuwste Nespresso Lattissima Touch koffiemachine kan je nu ook een nieuw koffierecept met melk bereiden: Creamy Latte. Koffie bereiden met één druk op de knop en textuur melkschuim naar eigen voorkeur.

De nieuwe Lattissima Touch biedt ongelofelijk veel mogelijkheden in bereidingen en je kunt recepten ook je eigen ‘touch’ geven. Met de geïntegreerde melkopschuimer kun je de textuur van het melkschuim zelf instellen. Je kunt zelfs meer melk toevoegen met de knop voor extra melkschuim, maar dat kun je ook later beslissen. Het melkreservoir is namelijk afneembaar, zodat je de melk vers kunt houden in de koelkast.
Intuïtief programma voor ontkalken en energiebesparing 
Deze koffiemachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkings-, en reinigingsfunctie die je waarschuwt wanneer de machine ontkalkt of gereinigd moet worden. Alle onderdelen van het melksysteem kunnen in de vaatwasser om het onderhoud nog gemakkelijker te maken. Door de energiebesparingsfunctie schakelt de machine automatisch uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn.
Altijd een heerlijk kopje koffie zoals bereid door een barista 
Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de alle aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem verwarmt het water in 25 seconden tot de ideale temperatuur, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden. 

IN DE DOOS

 • Proefpakket met 14 Nespresso capsules
 • Handleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de DeLonghi Nespresso Lattissima Touch EN560.W Wit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze koffiemachines keuzehulp.

Specificaties DeLonghi Nespresso Lattissima Touch EN560.W Wit

Algemeen

Merk DeLonghi
Model De'Longhi Nespresso Lattissima Touch EN560.W Wit
EAN 8004399332591
Fabrikantcode EN560.W
Modeljaar jan 2018
Vermogen (Watt) 1400
Materiaal behuizing Kunststof
Kleur Wit

Koffie

Aantal kopjes (Per zetbeurt) 1
Koffie Capsules
Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

Automatische stop
Schoonmaakmelding

Inhoud

Inhoud water (liter) 0,9

Afmetingen

Hoogte (cm) 32
Breedte (cm) 17,3
Diepte (cm) 25,8

REVIEW

7.4
 • Compact • Extra lang snoer • Geïntegreerde melkopschuimer
 • Waterreservoir moeilijk te vullen • Symbolen op machine moeilijk te onderscheiden • Knopjes erg klein
 • Experts

  5 bedrijven die een review hebben geschreven over de DeLonghi Nespresso Lattissima Touch EN560.B Zwart geven in totaal een 7.4 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen