728x90: Wehkamp Ad

Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart

De beste deal van vandaag

Media Markt

69,99

57,84

2 tot 3 werkdagen

Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de smalle Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart is slechts 14 centimeter

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 28 januari 2023

Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart aanbiedingen

Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:26
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:21
Dat is zeker
BCC aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:25

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 57,84?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 57,84

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart

Algemeen

Merk Krups
Fabrikantcode (sku) KP1A08
Release datum 2019
EAN code 3016661155628
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 14
Hoogte (centimeter) 28
Diepte (centimeter) 27
Gewicht (kilogram) 2,1
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Vermogen (watt) 1340
Display

Koffie

Soorten koffie Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato
Instelbare temperatuur Nee
Melkopschuimen Melkpoeder uit cup of pad
Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart kopen
Actuele prijs: € 57,84
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart is van het merk Krups en is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Het loont om de Krups koffiemachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een koffiemachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart van Krups is kp1a08. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart - Afbeelding 1Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart - Afbeelding 2Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart - Afbeelding 3Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart - Afbeelding 4
Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart van Krups geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Krups voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart heeft de volgende EAN code 3016661155628. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart van Krups heeft een gewicht van 2,1. Het gewicht van 2,1 ligt dicht bij het gemiddelde koffiemachine gewicht.

Het stroomverbruik van Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart is 1340 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart kun je de volgende koffiesoorten maken; cappuccino, espresso, koffie, latte macchiato.

De smalle Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart is slechts 14 centimeter breed, handig wanneer je een klein keukenblad hebt. Binnen 30 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Beweeg de hendel naar de koude of warme stand voor het zetten van verschillende warme en koude koffiespecialiteiten. Zet de hendel weer terug in het midden zodra er genoeg koffie in je kopje zit, want de koffiemachine stopt niet automatisch met de bereiding. Dankzij de ecostand schakelt deze energiezuinige koffiemachine na 1 minuut automatisch uit.

KRUPS DOLCE GUSTO PICCOLO XS KP1A08 ZWART

  • Top Product: Ja
  • Soorten koffie: Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato

Kom je er niet uit bij het kopen van de Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Krups Dolce Gusto Piccolo XS KP1A08 Zwart

Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:26
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:21
Dat is zeker
BCC aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 22:25

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen