728x90: Wehkamp Ad

Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood

De beste deal van vandaag

Coolblue

104,49

100,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood hak, pureer of mix je niet alleen

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood aanbiedingen

Alles voor een (koffie)glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
De winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 16:30 uur besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 100,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 100,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood

Algemeen

Merk KitchenAid
Fabrikantcode (sku) 5KFC0516EER
Release datum 2019
EAN code 5413184403904
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 17,8
Hoogte (centimeter) 25,4
Diepte (centimeter) 16
Gewicht (kilogram) 1,4
Materiaal Kunststof
Type kunststof Plastic
Kleur Rood
Vaatwasmachinebestendig
BPA-vrij
Vermogen (watt) 240
Maataanduiding

Functies

Type keukenmachine Hakmolen
Mixfunctie
Hakfunctie
Snijfunctie
Raspfunctie
Aantal messen meegeleverd 1
Mixmogelijkheden Mixen
IJs crushen
Aantal standen 2
Pulsestand
Turbo Power Functie
Vaatwasmachinebestendig

Accessoires

Inclusief mengkom
Deksel
Aantal mengkommen meegeleverd 1
Aantal deksels 1
Materiaal deksel Kunststof
Spatel meegeleverd
Recepten meegeleverd
Materiaal knop deksel Kunststof
Kleur deksel Zwart
Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood kopen?
Actuele prijs: € 100,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood is van het merk Kitchenaid en het merk Kitchenaid is een populair merk binnen de productgroep hakmolens. Kitchenaid hakmolens kun je vinden in winkels en webshops. Kitchenaid producten behoren tot de topmerken hakmolens in Nederland. Koop Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een hakmolens fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke hakmolens producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood van Kitchenaid is 5kfc0516eer. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Kitchenaid SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood - Afbeelding 1Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood - Afbeelding 2Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood - Afbeelding 3Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood - Afbeelding 4
Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood van Kitchenaid geÔntroduceerd op de markt. Een ouder hakmolens wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige hakmolens producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals hakmolens.

Wil je graag de Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Kitchenaid voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood heeft de volgende EAN code 5413184403904. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen hakmolens en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van hakmolens te weten. De Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood van Kitchenaid heeft een gewicht van 1,4 kilogram. Het gewicht van 1,4 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van hakmolens.

BPA-vrij

Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood - Afbeelding 5Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood - Afbeelding 6Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood - Afbeelding 7
Deze hakmolens lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood is 240 watt. Het vermogen van hakmolens wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals hakmolens, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. hakmolens die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Type keukenmachine

Onder de naam keukenmachine vallen verschillende apparaten met ieder een eigen specialiteit. De Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood valt onder de groep hakmolens en is van het type hakmolen.

Met meerdere standen stel je eenvoudig de snelheid van het snijden, raspen en mixen nauwkeurig in, zodat je controle hebt over het eindresultaat. De Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood heeft in totaal 2 standen.

Pulse-functie

Deze Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood heeft een pulse-functie. Met deze functie kun je de machine op maximale snelheid gebruiken zolang je de knop ingedrukt houdt. Kitchenaid hakmolens met deze functie geven optimale controle en zijn zeer handig als je korte pulsen met maximale kracht nodig hebt zoals bijvoorbeeld bij het vermalen van noten. Op die manier wordt over-verwerking van de ingrediŽnten voorkomen.

Schoonmaken in vaatwasser

Het is handig als de onderdelen van de hakmolen ook in de vaatwasser kunnen worden schoongemaakt. De onderdelen van de Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood zijn vaatwasmachine bestendig. Lees nog wel goed de handleiding om welke onderdelen het precies gaat en laat ze nooit te lang in de vaatwasser staan als die klaar is.

Met de KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood hak, pureer of mix je niet alleen ingrediënten fijn, je klopt ze ook in een handomdraai luchtig. Je krijgt eenvoudig de gewenste resultaten, van grof tot fijn. Controle dankzij twee snelheden en een pulsoptie. Het multifunctionele roestvrijstalen mes verwerkt je ingrediënten eenvoudig. Je kunt de 1,19 L hakmolen voor allerlei verschillende taken gebruiken. Je kunt ingrediënten niet alleen snijden en mengen, maar dankzij het klopaccessoire kun je ook kloppen, emulgeren en roeren. Je beschikt over een mengbeker van maar liefst 1,19 liter. De mengbeker, het mes en de schijf zijn vaatwasserbestendig.

KITCHENAID 5KFC0516EER KEIZERROOD

  • Top Product: Ja
  • Vaatwasmachinebestendig: Ja
  • IJs crushen: Nee
  • Aantal standen: 2
  • Pulsestand: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Kitchenaid 5KFC0516EER Keizerrood of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze hakmolen producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je hakmolens of staat jouw hakmolen keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze hakmolen keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen