728x90: Wehkamp Ad

Tefal Multi Moulinette MQ7231

De beste deal van vandaag

Expert

46,99

45,95

Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis

Tefal Multi Moulinette MQ7231 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, in de Tefal Multi Moulinette MQ7231 mix en maal je niet alleen specerijen of groente, maar

andere hakmolens van Tefal

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 21.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 7 juli 2022

Tefal Multi Moulinette MQ7231 aanbiedingen

Al jaren vertrouwd
Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis
Ook in de keuken actueel en verrassend
Direct leverbaar
De winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
Die doet het
Vandaag besteld, donderdag in huis
Alles voor een (koffie)glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Ook voor Koffie & Keuken
Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 45,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 45,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Tefal Multi Moulinette MQ7231

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) MQ7231
Release datum November 2018
EAN code 3045380013940
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 13,5
Hoogte (centimeter) 26,5
Diepte (centimeter) 13,5
Gewicht (kilogram) 1,06
Materiaal Glas, Kunststof
Type kunststof Plastic
Kleur Wit
Vaatwasmachinebestendig
BPA-vrij
Vermogen (watt) 500
Maataanduiding

Functies

Type keukenmachine Hakmolen
Mixfunctie
Hakfunctie
Snijfunctie
Raspfunctie
Aantal messen meegeleverd 4
Mixmogelijkheden Mixen
IJs crushen
Aantal standen 2
Pulsestand
Turbo Power Functie
Vaatwasmachinebestendig

Accessoires

Inclusief mengkom
Deksel
Aantal mengkommen meegeleverd 1
Aantal deksels 1
Materiaal deksel Kunststof
Spatel meegeleverd
Recepten meegeleverd
Materiaal knop deksel Kunststof
Kleur deksel Wit
Tefal Multi Moulinette MQ7231 kopen?
Actuele prijs: € 45,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Tefal Multi Moulinette MQ7231 is van het merk Tefal en het merk Tefal is een populair merk binnen de productgroep hakmolens. Tefal hakmolens kun je vinden in winkels en webshops. Tefal producten behoren tot de topmerken hakmolens in Nederland. Koop Tefal Multi Moulinette MQ7231 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een hakmolens fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke hakmolens producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Tefal Multi Moulinette MQ7231 van Tefal is mq7231. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Tefal SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Tefal Multi Moulinette MQ7231 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Tefal Multi Moulinette MQ7231 - Afbeelding 1Tefal Multi Moulinette MQ7231 - Afbeelding 2Tefal Multi Moulinette MQ7231 - Afbeelding 3Tefal Multi Moulinette MQ7231 - Afbeelding 4
Tefal Multi Moulinette MQ7231 is sinds november 2018 op de markt. In november 2018 is Tefal Multi Moulinette MQ7231 van Tefal geïntroduceerd op de markt. Een ouder hakmolens wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige hakmolens producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in november 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals hakmolens.

Wil je graag de Tefal Multi Moulinette MQ7231 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal Multi Moulinette MQ7231 heeft de volgende EAN code 3045380013940. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen hakmolens en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Tefal Multi Moulinette MQ7231 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van hakmolens te weten. De Tefal Multi Moulinette MQ7231 van Tefal heeft een gewicht van 1,06 kilogram. Het gewicht van 1,06 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van hakmolens.

BPA-vrij

Tefal Multi Moulinette MQ7231 - Afbeelding 5Tefal Multi Moulinette MQ7231 - Afbeelding 6Tefal Multi Moulinette MQ7231 - Afbeelding 7
Deze hakmolens lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Tefal Multi Moulinette MQ7231 een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Tefal Multi Moulinette MQ7231 is 500 watt. Het vermogen van hakmolens wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals hakmolens, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. hakmolens die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Type keukenmachine

Onder de naam keukenmachine vallen verschillende apparaten met ieder een eigen specialiteit. De Tefal Multi Moulinette MQ7231 valt onder de groep hakmolens en is van het type hakmolen.

Met meerdere standen stel je eenvoudig de snelheid van het snijden, raspen en mixen nauwkeurig in, zodat je controle hebt over het eindresultaat. De Tefal Multi Moulinette MQ7231 heeft in totaal 2 standen.

Schoonmaken in vaatwasser

Het is handig als de onderdelen van de hakmolen ook in de vaatwasser kunnen worden schoongemaakt. De onderdelen van de Tefal Multi Moulinette MQ7231 zijn vaatwasmachine bestendig. Lees nog wel goed de handleiding om welke onderdelen het precies gaat en laat ze nooit te lang in de vaatwasser staan als die klaar is.

In de Tefal Multi Moulinette MQ7231 mix en maal je niet alleen specerijen of groente, maar ook hardere ingrediënten zoals ijs of koffiebonen. Je ontvangt namelijk zowel een standaard als gekarteld mes. Die laatstgenoemde is scherp en krachtig genoeg voor ijsklontjes, koffiebonen of noten. Het saus-accessoire maakt het maken van heerlijk huisgemaakte mayonaise erg eenvoudig. Na gebruik mogen de onderdelen gewoon in de vaatwasser en berg je de compacte hakmolen op in een keukenkastje.

IN DE DOOS

 • Handleiding (713,17 KB)
 • Mengkom 500 ml
 • Messen (2x)
 • Saus-accessoire

TEFAL MULTI MOULINETTE MQ7231

 • Top Product: Ja
 • Vaatwasmachinebestendig: Ja
 • IJs crushen: Nee
 • Aantal standen: 2
 • Pulsestand: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal Multi Moulinette MQ7231 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze hakmolen producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je hakmolens of staat jouw hakmolen keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze hakmolen keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen