728x90: Wehkamp Ad

Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom is van het merk Magimix en het merk Magimix is een populair merk binnen de productgroep foodprocessors. Magimix foodprocessors kun je vinden in winkels en webshops. Magimix producten behoren tot de topmerken foodprocessors in Nederland. Koop Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een foodprocessors fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke foodprocessors producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom van Magimix is compact 3200 xl. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Magimix SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom is sinds 2015 op de markt. In 2015 is Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom van Magimix geÔntroduceerd op de markt. Een ouder foodprocessors wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige foodprocessors producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2015 zegt dus niet zoveel over producten, zoals foodprocessors.

Wil je graag de Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Magimix voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom heeft de volgende EAN code 3519280016641. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen foodprocessors en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel foodprocessors en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Onder de naam keukenmachine vallen verschillende apparaten met ieder een eigen specialiteit. De Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom valt onder de groep foodprocessors en is van het type foodprocessor.

Het vermogen van een keukenmixer geeft aan welke taken je ermee kunt uitvoeren. Voor het af en toe kneden van zwaar deeg heeft een indirect aangedreven Magimix keukenmachine minimaal 800 watt nodig. Met een directe aandrijving is dit 300 watt. Wil je vaak zwaar deeg kneden dan is het minimale vermogen 1200 watt voor indirect aangedreven Magimix keukenmachines en 325 watt voor direct aangedreven Magimix keukenmachines. De Compact 3200 XL Mat Chroom heeft een wattage van 650 watt vermogen.

Deze Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom heeft een pulse-functie. Met deze functie kun je de machine op maximale snelheid gebruiken zolang je de knop ingedrukt houdt. Magimix keukenmixers met deze functie geven optimale controle en zijn zeer handig als je korte pulsen met maximale kracht nodig hebt zoals bijvoorbeeld bij het vermalen van noten. Op die manier wordt over-verwerking van de ingrediŽnten voorkomen.

Welke functies heeft de Magimix keukenmixer? Met een keukenmixer klop, kneed en mix je verschillende ingrediŽnten tot een mooi geheel. Wil je diverse bereidingen maken met jouw Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom? Kies dan voor een keukenmixer met veel bereidingsfuncties. Met de Compact 3200 XL Mat Chroom kun je hakken, mixen, raspen, snijden.

Met meerdere standen stel je eenvoudig de snelheid van het kloppen, kneden en mixen nauwkeurig in, zodat je controle hebt over het eindresultaat. De Magimix keukenmixer heeft in totaal 1 standen.

Met de juiste accessoires kun je nog veel meer met je keukenmachine. Bij de Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom worden de volgende accessoires meegeleverd; snij- en raspschijven , hakmolen , kloppers/garde.

Consumentenbond Beste uit de Test - De Magimix 3200 XL Mat Chroom is een multifunctionele keukenmachine met 3 verschillende maten mengkommen, te weten 1,2 liter, 2,2 liter en 2,6 liter. Dankzij de meerdere mengkommen kunt u eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar maken. Alle onderdelen van de Magimix zijn vervaardigd uit BPA-vrij kunststof. De deksel is voorzien van een extra brede schacht met duwer om uw voedsel tijdens het draaien toe te voegen. U gebruikt de Magimix 3200 XL foodprocessor met een vermogen van 650 Watt voor al uw werkzaamheden in de keuken.

Magimix 3200 XL foodprocessor
De Magimix 3200 XL is de kleinste telg uit de volwaardige Magimix foodprocessor familie en wordt vervaardigd in Frankrijk. De 3200 XL gebruikt u voor maaltijden voor 4 à 5 personen. De keukenmachine is uitgerust met een hoogwaardige, sterke en stille inductiemotor. De machine heeft maar 3 knoppen - aan, uit en pulse - en is daarmee erg eenvoudig in gebruik. De roestvrijstalen messen en schijven garanderen gemak tijdens al uw hak-, snij-, rasp-, meng-, klop- en pureerwerkzaamheden. De 3 mengkommen zorgen ervoor dat u diverse bereidingen achter elkaar kunt maken. Dankzij de thermische beveiliging slaat de motor af bij overbelasting of langdurig gebruik. De Magimix foodprocessor werkt alleen wanneer de mengkom en de deksel vergrendeld zijn en de aanduwer tot het maximum niveau komt.

Bijgeleverde accessoires:

Blendermix.

 • Receptenboek.
 • Mini-hakmes in de kleine kom.
 • Groot stalen mes.
 • Deegmes.
 • Eiwitklopper.
 • Plakjesschijf 2 mm.
 • Plakjesschijf 4 mm.
 • Raspschijf 2 mm.
 • Raspschijf 4 mm.
 • As voor de schijven.
 • Spatel.
 • Opbergdoos voor de messen en schijven.

Losse accessoires zijn nog jarenlang verkrijgbaar. Op de krachtige inductiemotor krijgt u 30 jaar garantie. Op de overige onderdelen van de Magimix foodprocessor heeft u 2 jaar garantie. De mengkommen van de Magimix 3200 XL zijn vaatwasmachinebestendig, reinig de overige onderdelen met een vochtige doek.

MAGIMIX COMPACT 3200 XL MAT CHROOM

 • Type keukenmachine: Foodprocessor
 • Vermogen keukenmachine: 650 watt

Kom je er niet uit bij het kopen van de Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze foodprocessor producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je foodprocessors of staat jouw foodprocessor keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze foodprocessor keuzehulp.

Specificaties Magimix Compact 3200 XL Mat Chroom

Algemeen

Merk Magimix
Fabrikantcode (sku) Compact 3200 XL
Release datum 2015
EAN code 3519280016641
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test

Functies

Type keukenmachine Foodprocessor
Vermogen keukenmachine ( watt ) 650
Aandrijving Indirecte
Pulsestand
Bereidingsfuncties Hakken, Mixen, Raspen, Snijden
Snijfunctie
Raspfunctie
Materiaal mengkom Kunststof
Aantal standen 1
Bedieningsmogelijkheden Druktoetsen

Gebruiksgemak

Antislipvoetjes
Mengkom vaatwasserbestendig
Aantal deksels 1
Maataanduiding
Materiaal deksel Kunststof
Kinderbeveiliging
Deksel
Snoeropbergmogelijkheid

Accessoires

Meegeleverde keukenmixer accessoires Snij- en raspschijven , Hakmolen , Kloppers/garde
Raspbladen meegeleverd
Snijbladen meegeleverd
Meegeleverde accessoires vaatwasserbestendig
Recepten meegeleverd
Opbergruimte voor toebehoren
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen