728x90: Bol Ad

Solis Personal Barista 1150

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Solis Personal Barista 1150 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke koffiemachines vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Solis Personal Barista 1150

Algemeen

Merk Solis
Fabrikantcode (sku) 980.05
Release datum 2017
EAN code 7611210980056

Fysieke kenmerken

Type metaal RVS
Kleur Zilver
Vermogen ( watt )1100

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt )2
Soorten koffie Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen Melkopschuimer, Stoompijpje
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Solis Personal Barista 1150 zet je een espresso precies naar jouw smaak. Door aan de deksel van de ingebouwde bonenmaler te draaien, stel je de maalgraad nauwkeurig in. Je kiest uit wel 25 maalstanden voor een zeer fijne tot zeer grove maling. De versgemalen koffie valt direct in de filterdrager, zodat je er meteen een kop koffie van zet. Er worden 2 filters meegeleverd, voor het zetten van 1 of 2 koppen koffie. Warm alvast je kopje voor met de heetwaterfunctie, zodat jouw espresso minder snel afkoelt. Met de manometer houd je de drukopbouw in de gaten tijdens het zetten van de koffie en stuur je tussendoor bij. Een goede pistonmachine voor de thuisbarista die van experimenteren houdt dus.

IN DE DOOS

  • Solis Personal Barista 1150
  • Rvs kannetje
  • Filter voor 1 kopje
  • Filter voor 2 kopjes
  • Tamper

SOLIS PERSONAL BARISTA 1150

  • Vermogen: 1100 watt
  • Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
  • Soorten koffie: Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato

Solis Personal Barista 1150 - Afbeelding 1Solis Personal Barista 1150 - Afbeelding 2Solis Personal Barista 1150 - Afbeelding 3Solis Personal Barista 1150 - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Solis Personal Barista 1150 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Wil je graag de Solis Personal Barista 1150 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Solis voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Solis koffiemachine heeft de volgende EAN code 7611210980056. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het kiezen van Solis koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Solis machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Deze Solis Personal Barista 1150 zet 2 kopje(s) per keer.

Solis Personal Barista 1150 - Afbeelding 5Solis Personal Barista 1150 - Afbeelding 6Solis Personal Barista 1150 - Afbeelding 7
Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder; een groot aanbod koffiedranken, van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat deze koffiedranken zoals cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Personal Barista 1150 van het merk Solis kun je de volgende koffiesoorten maken; cappuccino, espresso, koffie, latte macchiato.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen