728x90: Stella Ad

Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver is van het merk Solis en het merk Solis is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Solis koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. Solis producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver van Solis is 981.18. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Solis SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver van Solis geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Solis voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver heeft de volgende EAN code 7611210981183. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het stroomverbruik van Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver is 1700 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Het kiezen van Solis koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Solis machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver zet 2 kopje(s) per keer.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver kun je de volgende koffiesoorten maken; koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato.

Met de Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver en een goede verse volle melk kun je een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato of Lungo maken.

De roestvrijstalen Solis Barista Perfect Pro 118 heeft een ruim waterreservoir van 1,8 liter, hierdoor is bijvullen niet vaak nodig. Dat is handig wanneer je graag meerdere koppen koffie achter elkaar zet. Met het stoompijpje schuim je melk op voor het bereiden van een cappuccino of latte macchiato. Dit doe je met het meegeleverde rvs melkkannetje. Je bewaart kopjes bovenop de koffiemachine. Dankzij de verwarmde plaat koelt de koffie niet direct af zodra het in je kopje belandt. Zo drink je een espresso altijd op de juiste temperatuur. De espressomachine heeft een ingebouwde tamper, zodat je deze altijd bij de hand bent.

Tip: vergeet niet om een losse koffiemolen aan te schaffen voor het zetten van koffie met versgemalen bonen.

IN DE DOOS

  • Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver
  • RVS kannetje
  • Filter voor 1 kopje
  • Filter voor 2 kopjes
  • Tamper
  • Reinigingsset

SOLIS BARISTA PERFECT PRO 118 ZILVER

  • Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
  • Soorten koffie: Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

Kom je er niet uit bij het kopen van de Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Specificaties Solis Barista Perfect Pro 118 Zilver

Algemeen

Merk Solis
Fabrikantcode (sku) 981.18
Release datum 2018
EAN code 7611210981183

Fysieke kenmerken

Type metaal RVS
Kleur Zilver
Vermogen (watt) 1700

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 2
Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato
Instelbare temperatuur N
Melkproducten
Melkopschuimen Stoompijpje
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen