728x90: Bol Ad

Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium

De beste deal van vandaag

Coolblue

132,90

104,99

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium zet binnen 25 seconden een smaakvolle

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium aanbiedingen

Alles voor een (koffie)glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
De winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Ook voor Koffie & Keuken
Levering vanuit de winkel in 2 - 5 dagen.
Ook in de keuken actueel en verrassend
Direct leverbaar
Die doet het
Alleen winkelvoorraad
Alles wat je nodig in en om de keuken
Leverbaar binnen 3-5 dagen
Dat is zeker
Momenteel niet beschikbaar voor bezorging

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 104,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 104,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium

Algemeen

Merk Krups
Fabrikantcode (sku) XN304T
Release datum 2019
EAN code 3016661155192
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 32,60
Hoogte (centimeter) 11,10
Diepte (centimeter) 23,50
Kleur Titanium
Vermogen (watt) 1260

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1
Soorten koffie Koffie, Espresso
Instelbare temperatuur -nosvg -nospath Nee
Melkproducten
Melkopschuimen

Inhoud

Inhoud water (liter) 0,7
Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium kopen?
Actuele prijs: € 104,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium is van het merk Krups en het merk Krups is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Krups koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. Krups producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium van Krups is xn304t. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Krups SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium - Afbeelding 1Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium - Afbeelding 2Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium - Afbeelding 3Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium - Afbeelding 4
Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium van Krups geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Krups voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium heeft de volgende EAN code 3016661155192. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium het predicaat "Top Product" gegeven.

Het stroomverbruik van Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium is 1260 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Het kiezen van Krups koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Krups machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium zet 1 kopje(s) per keer.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium kun je de volgende koffiesoorten maken; koffie, espresso.

Een Krups koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Krups koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium heeft een waterreservoir van 0,7 liter.

Met de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium zet binnen 25 seconden een smaakvolle espresso of lungo. Het is opvallend dat deze Nespresso machine erg compact is en tóch een ruime capsule opvangbak heeft. Pas na het zetten van 11 kopjes koffie is het nodig om deze te legen. Deze Pixie heeft een stoer design met metalen platen aan beide zijkanten van de behuizing. Je past de sterkte van een espresso en lungo aan naar jouw smaak door de waterhoeveelheid in te stellen. Zo zet je iedere ochtend een kopje koffie naar jouw smaak. Je krijgt een waarschuwing wanneer er te weinig water in het waterreservoir zit. Dankzij de energiezuinige functie schakelt de machine na 9 minuten vanzelf uit.

KRUPS NESPRESSO PIXIE XN304T TITANIUM

  • Top Product: Ja
  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Soorten koffie: Koffie, Espresso

Kom je er niet uit bij het kopen van de Krups Nespresso Pixie XN304T Titanium of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen