728x90: Bol Ad

DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver

De beste deal van vandaag

Alternate

395,-

278,-

Leverbaar binnen 3-5 dagen

DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, een verse espresso maak je met de De'Longhi Magnifica Ecam 22.110SB Zilver.

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Standaard verzendkosten
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 16 augustus 2022

DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver aanbiedingen

Alles wat je nodig in en om de keuken
Leverbaar binnen 3-5 dagen
De winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Consumentenelektronica
Direct uit voorraad leverbaar
Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
Al jaren vertrouwd
Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis
Die doet het
3 dagen
Elektronica & techniek
Leverbaar in 4 - 5 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 278,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 278,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver

Algemeen

Merk DE LONGHI
Fabrikantcode (sku) ECAM 22.110.SB
Release datum 2011
EAN code 8004399325067

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 23.8
Hoogte (centimeter) 43
Diepte (centimeter) 35.1
Gewicht (kilogram) 9
Materiaal Kunststof
Kleur Zilver
Vermogen (watt) 1450

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 2
Soorten koffie Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato
Melkproducten
Melkopschuimen

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,8 l
DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver kopen?
Actuele prijs: € 278,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver is van het merk De'Longhi en het merk De'Longhi is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. De'Longhi koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. De'Longhi producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver van De'Longhi is ecam 22.110.sb. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de De'Longhi SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver - Afbeelding 1DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver - Afbeelding 2DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver - Afbeelding 3DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver - Afbeelding 4
DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver is sinds 2011 op de markt. In 2011 is DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver van De'Longhi geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2011 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van De'Longhi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver heeft de volgende EAN code 8004399325067. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver van De'Longhi heeft een gewicht van 9 kilogram. Het gewicht van 9 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koffiemachines.

Het stroomverbruik van DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver is 1450 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver - Afbeelding 5DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver - Afbeelding 6DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver - Afbeelding 7
Het kiezen van De'Longhi koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een De'Longhi machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver zet 2 kopje(s) per keer.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver kun je de volgende koffiesoorten maken; cappuccino, espresso, koffie, latte macchiato.

Met de DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver en een goede verse volle melk kun je een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato of Lungo maken.

Een De'Longhi koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De De'Longhi koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver heeft een waterreservoir van 1,8 l liter.

Een verse espresso maak je met de De'Longhi Magnifica Ecam 22.110SB Zilver. Gerbruik de knoppen om een kop koffie te zetten naar jouw smaak. Met de grote draaiknop in het midden van het panel stel je de sterkte in van mild tot sterk. Zo drink je op elk moment van de dag de koffie waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Houd jij op z'n tijd ook wel van een cappuccino of latte macchiato? Met het stoompijpje schuim je zelf melk op. Bewaar kopjes boven op de plaat zodat je die altijd bij de hand hebt.

DELONGHI MAGNIFICA ECAM 22.110SB ZILVER

  • Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
  • Soorten koffie: Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato

Kom je er niet uit bij het kopen van de DeLonghi Magnifica ECAM 22.110SB Zilver of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen