Expert korting festival banner

De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver

De beste deal van vandaag

Alternate

395,-

278,-

Leverbaar binnen 3-5 dagen

De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, een verse espresso maak je met de De'Longhi Magnifica Ecam 22.110SB Zilver.

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Standaard verzendkosten
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 28 september 2022

De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver aanbiedingen

Alles wat je nodig in en om de keuken
Leverbaar binnen 3-5 dagen
De winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Consumentenelektronica
Direct uit voorraad leverbaar
Ook in de keuken actueel en verrassend
Direct leverbaar
Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
Die doet het
Vandaag besteld, woensdag in huis
Elektronica & techniek
Leverbaar in 4 - 5 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 278,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 278,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Expert korting festival banner 5

Specificaties De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 2
Soorten koffie Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato
Instelbare temperatuur -nosvg -nospath Ja
Melkproducten
Melkopschuimen
Materiaal behuizing Kunststof

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,8 l
De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver kopen?
Actuele prijs: € 278,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Het kiezen van De'Longhi koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een De'Longhi machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver zet 2 kopje(s) per keer.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver kun je de volgende koffiesoorten maken; cappuccino, espresso, koffie, latte macchiato.

De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver - Afbeelding 1De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver - Afbeelding 2De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver - Afbeelding 3De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver - Afbeelding 4
Met de De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver en een goede verse volle melk kun je een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato of Lungo maken.

Een De'Longhi koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De De'Longhi koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver heeft een waterreservoir van 1,8 l liter.

Een verse espresso maak je met de De'Longhi Magnifica Ecam 22.110SB Zilver. Gerbruik de knoppen om een kop koffie te zetten naar jouw smaak. Met de grote draaiknop in het midden van het panel stel je de sterkte in van mild tot sterk. Zo drink je op elk moment van de dag de koffie waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Houd jij op z'n tijd ook wel van een cappuccino of latte macchiato? Met het stoompijpje schuim je zelf melk op. Bewaar kopjes boven op de plaat zodat je die altijd bij de hand hebt.

DE LONGHI MAGNIFICA ECAM 22.11 SB ZILVER

  • Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
  • Soorten koffie: Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato

De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver - Afbeelding 5De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver - Afbeelding 6De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver - Afbeelding 7
Kom je er niet uit bij het kopen van de De Longhi Magnifica Ecam 22.11 SB Zilver of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Expert korting festival banner 5
Expert korting festival banner 2

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen