728x90: Bol Ad

Sage Oracle Touch Stainless Steel

De beste deal van vandaag

Bijenkorf

2.339,-

2.099,-

Op voorraad

Sage Oracle Touch Stainless Steel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, dankzij de automatische touchscreenbediening maak je in drie eenvoudige stappen uw

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Sage Oracle Touch Stainless Steel aanbiedingen

Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
De meest creatieve warenhuis
Bijenkorf aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:31
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:28
De koffie expert
Koffiestore aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:33
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding woensdag 8 feb 2023 23:31

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.099,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.099,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Sage Oracle Touch Stainless Steel

Algemeen

Merk Sage
Fabrikantcode (sku) Oracle Touch
Release datum 2017
EAN code 9312432029810
Top Product

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 2
Koffie Arabica en Robusta
Soorten koffie Americano, Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen
Materiaal behuizing RVS

Inhoud

Inhoud water (liter) 2,5
Sage Oracle Touch Stainless Steel kopen
Actuele prijs: € 2.099,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Sage Oracle Touch Stainless Steel is van het merk Sage en is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Het loont om de Sage koffiemachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een koffiemachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Sage Oracle Touch Stainless Steel van Sage is oracle touch. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 1Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 2Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 3Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 4
Sage Oracle Touch Stainless Steel is sinds 2017 op de markt. In 2017 is Sage Oracle Touch Stainless Steel van Sage geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Sage Oracle Touch Stainless Steel kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sage voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Sage Oracle Touch Stainless Steel heeft de volgende EAN code 9312432029810. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sage Oracle Touch Stainless Steel het predicaat "Top Product" gegeven.

Het kiezen van Sage koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Sage machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Sage Oracle Touch Stainless Steel zet 2 kopje(s) per keer.

Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 5Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 6Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 7
Verschillende soorten koffiezetapparaten zorgen voor verschillende soorten smaakbeleving. Sommige Sage koffiezetapparaten maken bijvoorbeeld gebruik van koffiebonen, terwijl andere Sage apparaten gebruik maken van bijvoorbeeld pads. Voor een koffieliefhebber is het belangrijk dat de smaak naar wens is en die blijft heel persoonlijk. Met deze Sage Oracle Touch Stainless Steel koffiemachine maak je gebruik van arabica en robusta.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Sage Oracle Touch Stainless Steel kun je de volgende koffiesoorten maken; americano, cappuccino, espresso, koffie, latte macchiato, lungo, ristretto.

Met de Sage Oracle Touch Stainless Steel en een goede verse volle melk kun je een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato of Lungo maken.

Een Sage koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Sage koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Sage Oracle Touch Stainless Steel heeft een waterreservoir van 2,5 liter.

Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 8Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 9Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 10Sage Oracle Touch Stainless Steel - Afbeelding 11
Dankzij de automatische touchscreenbediening maak je in drie eenvoudige stappen uw favoriete koffie: maling, bereiding en melk. Je kunt de intensiteit, melktextuur of temperatuur gemakkelijk aan jouw smaak aanpassen en vervolgens met een unieke naam opslaan. Maak en bewaar tot 8 gepersonaliseerde drankjes.

Dankzij automatisering in elke fase hoef je alleen maar te swipen om espresso, long black, latte, flat white of cappuccino te selecteren. Geniet thuis van professionele koffiekwaliteit. Gemakkelijke bediening dankzij touchscreen. De geïntegreerde molen met kegelvormige maalelementen kan automatisch 22 gram koffie malen, doseren en aandrukken.

SAGE ORACLE TOUCH STAINLESS STEEL

  • Top Product: Ja
  • Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
  • Koffie: Arabica en Robusta
  • Soorten koffie: Americano, Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte macchiato, Lungo, Ristretto

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sage Oracle Touch Stainless Steel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Sage Oracle Touch Stainless Steel

Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
De meest creatieve warenhuis
Bijenkorf aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:31
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:28
De koffie expert
Koffiestore aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:33
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding woensdag 8 feb 2023 23:31

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen