728x90: Bol Ad

Jura ENA 8 Sunset Red

De beste deal van vandaag

Koffiestore

999,-

949,-

Beschikbaar

Jura ENA 8 Sunset Red kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Jura ENA 8 zet u snel een heerlijk kopje espresso, cappuccino of caffé lungo. U zet 1

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 65,-
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 11 augustus 2022

Jura ENA 8 Sunset Red aanbiedingen

De koffie expert
Beschikbaar
Al jaren vertrouwd
1-2 werkdagen
Die doet het
Alleen winkelvoorraad
Ook voor Koffie & Keuken
Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 949,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 949,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Jura ENA 8 Sunset Red

Algemeen

Merk Jura
Fabrikantcode (sku) 15255
Release datum 2019
EAN code 7610917152551
Top Product

Fysieke kenmerken

Kleur Sunset Red
Vermogen (watt) 1450 W

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1
Soorten koffie Café lungo , Espresso cuppuccino
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

Geïntegreerde koffiemolen
Automatische stop

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,1 l
Jura ENA 8 Sunset Red kopen?
Actuele prijs: € 949,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Jura ENA 8 Sunset Red is van het merk Jura en het merk Jura is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Jura koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. Jura producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop Jura ENA 8 Sunset Red voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Jura ENA 8 Sunset Red van Jura is 15255. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Jura SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Jura ENA 8 Sunset Red is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Jura ENA 8 Sunset Red - Afbeelding 1Jura ENA 8 Sunset Red - Afbeelding 2Jura ENA 8 Sunset Red - Afbeelding 3Jura ENA 8 Sunset Red - Afbeelding 4
Jura ENA 8 Sunset Red is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Jura ENA 8 Sunset Red van Jura geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Jura ENA 8 Sunset Red kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Jura voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Jura ENA 8 Sunset Red heeft de volgende EAN code 7610917152551. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Jura ENA 8 Sunset Red het predicaat "Top Product" gegeven.

Het stroomverbruik van Jura ENA 8 Sunset Red is 1450 w watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Jura ENA 8 Sunset Red - Afbeelding 5Jura ENA 8 Sunset Red - Afbeelding 6Jura ENA 8 Sunset Red - Afbeelding 7
Het kiezen van Jura koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Jura machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Jura ENA 8 Sunset Red zet 1 kopje(s) per keer.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Jura ENA 8 Sunset Red kun je de volgende koffiesoorten maken; café lungo , espresso cuppuccino.

Met de Jura ENA 8 Sunset Red en een goede verse volle melk kun je een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato of Lungo maken.

Het Jura koffiezetapparaat met geïntegreerde koffiemolen is ideaal voor liefhebbers van koffie en design. Deze ENA 8 Sunset Red biedt koffieplezier zonder verlies aan smaak. Met een druk op de knop maal je je favoriete koffiebonen in verschillende maal instellingen van fijnheid. Het resultaat: een smaakvolle koffie, rijk aan aroma!

Een Jura koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Jura koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Jura ENA 8 Sunset Red heeft een waterreservoir van 1,1 l liter.

Met de Jura ENA 8 zet u snel een heerlijk kopje espresso, cappuccino of caffé lungo. U zet 1 kopje per keer. Vul de machine met tot 125 gram hele koffiebonen en met een paar klikken zet u heerlijke koffie. Door de Cappuccinatore - de melkschuimer - via de melkslang te verbinden met een kop of pak melk kan de machine ook stevig melkschuim bereiden voor cappuccino of caffé latte. De machine is eenvoudig te bedienen met behulp van TFT-display.

Aan de zijkant van de machine zit een half-geïntegreerd waterreservoir, dat qua vormgeving is geïnspireerd op kristallen waterkaraffen. De Jura ENA 8 heeft een verstelbare koffie-uitloop (55 - 138 mm). Hierdoor passen er verschillende formaten koffiekopjes onder. De sterkte van de koffie is volledig naar eigen wens in te stellen in 10 standen. De grootte van de kopjes is programmeerbaar. Het thermoblok zorgt voor een snelle opwarming van het water, hierdoor kan de koffiemachine meerdere malen achtereenvolgens worden gebruikt. De ENA 8 heeft een stille, nauwkeurige en supersnelle Aroma G3-molen, voor veel aromabehoud. De Jura heeft een aantal reinigingsprogramma's waarmee u de machine eenvoudig reinigt. Reinig de restwater- en residubak met warm water en afwasmiddel. Reinig de Jura met een vochtige doek.

Jura Ena8 is winnaar van de Reddot Award 2019.

JURA ENA 8 SUNSET RED

  • Top Product: Ja
  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Soorten koffie: Café lungo , Espresso cuppuccino
  • Geïntegreerde koffiemolen: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Jura ENA 8 Sunset Red of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen