728x90: Wehkamp Ad

Solis Primaroma 1010


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Solis Primaroma 1010 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Solis voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Solis Primaroma 1010 heeft de volgende EAN code 7611210981169. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koffiemachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Solis Primaroma 1010 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Solis Primaroma 1010 het predicaat "Top Product" gegeven.

Koffie-soorten

Tegenwoordige zijn de koffie drankjes met melk erg populair. Met de Solis Primaroma 1010 kan je de volgende koffiesoorten maken; espresso, cappuccino, latte macchiato.

Verse melk

Ja, je kan met de Solis Primaroma 1010 en een goede verse volle melk een Cappuccino, Latte Macchiato of Lungo maken.

Melk opschuimen

Het maken van een melk crema laag wordt gedaan door de melk te verwarmen tot ongeveer 65 graden en er veel lucht in te blazen. Met de Solis Primaroma 1010 gaat dat via een Ja.

Consumentenbond Beste Koop Consumentenbond - Met de Solis Primaroma zet je 1 of 2 kopjes koffie in één keer dankzij de meegeleverde filters. Het filter voor 2 kopjes is groter, zodat er meer koffie in past voor het zetten van een grotere hoeveelheid koffie. Bewaar je kopjes gemakkelijk bovenop de machine, zodat je er altijd 1 bij de hand hebt. De warmhoudplaat zorgt ervoor dat de kopjes alvast voorverwarmt zijn. Wil je ook wel eens iets anders dan een espresso? Dan gaat dat ook. Met het stoompijpje schuim je melk op vanuit een kannetje. Zo geniet jij in het weekend van heerlijk zelfgemaakte cappuccino's. Deze espressomachine heeft een rvs behuizing en is hierdoor duurzamer dan een machine van kunststof.

Beste Koop Consumentenbond
De Solis Primaroma 1010 kopen of vergelijken met andere espressomachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Consumentenbond in september 2016 de Primaroma het predicaat Beste Koop heeft toegekend.

Specificaties
De zeefhouder, ook wel piston, is komt met twee filters (enkele en dubbele portie) zodat je ook grote koffiebehoeftes in één keer kunt stillen. Het handige stoompijpje geeft jou de mogelijkheid om van een normale koffie of espresso hele kunstwerken te maken! De Solis PrimaRoma heeft een handige warmhoudplaat waardoor de kopjes alvast zijn voorverwarmd en jouw koffie langer heet blijft. Wat ook erg handig is, alles is eenvoudig te reinigen en te controleren dankzij de LED-controlelampjes.

Hoge druk
De Solis PrimaRoma is voorzien van een pomp met een 15 bar druk die de koffie perfect bereidt. Door de gemalen bonen in de piston wordt het water met hoge druk geduwd voor een hele goede koffie. Zet één of twee porties tegelijkertijd door gebruik te maken van de enkele of dubbele filter.

Stoomkracht
Met de Solis PrimaRoma maak jij van jouw perfect gezette espresso in een handomdraai een heerlijke cappuccino! Gebruik het stoompijpje om melk te verwarmen en/of op te schuimen en tover de meest fantastische koffiespecialiteiten uit je mouwen!

SOLIS PRIMAROMA 1010

  • Merk: Solis
  • Fabrikantcode (sku): Primaroma 1010
  • Top Product: Ja
  • Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
  • Koffie: Gemalen koffie
  • Soorten koffie: Espresso, Cappuccino, Latte macchiato
  • GeÔntegreerde koffiemolen: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Solis Primaroma 1010 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze koffiemachines keuzehulp.

Specificaties Solis Primaroma 1010

Algemeen

Merk Solis
Fabrikantcode (sku) Primaroma 1010
Release datum 2016
EAN code 7611210981169
Best Getest Consumentenbond Beste Koop
Top Product

Fysieke kenmerken

Vermogen (watt) 1050

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 2
Koffie Gemalen koffie
Soorten koffie Espresso, Cappuccino, Latte macchiato
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

GeÔntegreerde koffiemolen
Automatische stop
Schoonmaakmelding

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,5

Afmetingen

Hoogte (cm) 29
Breedte (cm) 20
Diepte (cm) 29
Gewicht (kg) 4,5
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen