728x90: Wehkamp Ad

Philips Senseo Switch HD7892/60 Zwart


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Philips Senseo Switch HD7892/60 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Philips voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips Senseo Switch HD7892/60 Zwart heeft de volgende EAN code 8710103774235. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Philips Senseo Switch HD7892/60 Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Koffie-soorten

Tegenwoordige zijn de koffie drankjes met melk erg populair. Met de Philips Senseo Switch HD7892/60 Zwart kan je de volgende koffiesoorten maken; koffie.

De nieuwe Philips Senseo Switch HD7892/60 Zwart zorgt voor een heerlijke kop koffie op ieder moment. Zet een grote kan filterkoffie om te delen of geniet met één druk op de knop van de verschillende Senseo smaken voor jou alleen. Met de gebruiksvriendelijke en handige DualBrew-technologie kan je mokken en koppen koffie zetten met filterkoffie en koffiepads. De roestvrijstalen thermische kan is geschikt voor 7 kopjes filterkoffie en met de Senseo technologie zet je één of twee kopjes heerlijke Senseo. Verder beschikt de Switch over een waterreservoir van 1 liter om in één keer max. 7 koppen te zetten. En de lichtindicatie laat weten wanneer je de machine moet ontkalken. Ideaal!


IN DE DOOS

 • Padhouder voor 1 kopje
 • Padhouder voor 2 kopjes
 • Filterhouder
 • Thermische kan
 • Maatschepje
 • Handleiding

PHILIPS SENSEO SWITCH HD7892/60 ZWART

 • Merk: Philips
 • Fabrikantcode (sku): HD7892/60
 • Top Product: Ja
 • Aantal kopjes: 7 Per zetbeurt
 • Koffie: Gemalen koffie, Koffiepads
 • Soorten koffie: Koffie

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips Senseo Switch HD7892/60 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze koffiemachines keuzehulp.

Specificaties Philips Senseo Switch HD7892/60 Zwart

Algemeen

Merk Philips
Fabrikantcode (sku) HD7892/60
Release datum 2016
EAN code 8710103774235
Top Product

Fysieke kenmerken

Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Vermogen (watt) 1450

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 7
Koffie Gemalen koffie, Koffiepads
Soorten koffie Koffie
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

Automatische stop
Schoonmaakmelding

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,2

Afmetingen

Hoogte (cm) 27
Breedte (cm) 15
Diepte (cm) 40
Gewicht (kg) 3,09
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen