728x90: Bol Ad

Jura S8 Chroom (EA)

Laagste prijs gevonden vandaag 08:41 uur voor € 1.689,- bij Bol.com.

€ 1.689,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 08:41 uur

€ 1.689,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.689,-

Overweeg je de Jura S8 Chroom (EA) te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 1.689,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.689,-

Specificaties Jura S8 Chroom (EA)

Algemeen

Merk Jura
Fabrikantcode (sku) 15380
Release datum 2020
EAN code 7610917153800

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)28
Hoogte (centimeter)34,8
Diepte (centimeter)44,4
Gewicht (kilogram)10
Kleur Grijs
Afwerking Mat & glanzend
Vermogen ( watt )1450

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt )1-2
Koffie koffiebonen-gemalen
Soorten koffie Cafe latte, Cappuccino, Dubbele Espresso, Espresso, Espresso macchiato, Flat white, Latte macchiato, Lungo, Ristretto, Warme melk
Instelbare temperatuur
Melkopschuimen Melkslang
Pompdruk (bar)15
Verwarming Thermoblock
Materiaal behuizing Kunststof
Jura S8 Chroom (EA) kopen
Actuele prijs: € 1.689,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Jura S8 Chroom EA volautomaat is een populair en handig apparaat dat koffiedrinkers de mogelijkheid biedt om met één druk op de knop 15 verschillende koffiespecialiteiten te bereiden. Met behulp van de Professional Aroma Grinder worden de bonen precies en vliegensvlug gemalen zodat je elke keer een verse koffie-ervaring beleeft. Het 4,3 inch touchscreen-kleurendisplay met een hoge resolutie en het geavanceerde bedieningsconcept maken het bedienen van het apparaat intuïtief. De Profi-uitloop voor microschuim maakt zacht melkschuim of warme melk, waardoor je jouw favoriete koffiespecialiteit naar wens kan personaliseren. Door gebruik te maken van het JURA Claris Smart waterfilter is ontkalken niet meer nodig, terwijl de zetgroep gemakkelijk schoongemaakt kan worden met een automatisch programma. Daarnaast is het ook mogelijk om de machine via je tablet of smartphone te bedienen door gebruik te maken van de JURA Smart Connect.

IN DE DOOS

  • Jura S8 Chroom EA
  • Jura Smart connect
  • Claris Smart waterfilter
  • Filter verlengstuk
  • Reinigingstabletten
  • Melksysteemreiniger
  • Opvangbak voor melksysteemreiniger
  • Koffielepel voor gemalen koffie
  • Teststrip waterhardheid
  • Melkslangenset
  • Vervangbare melkuitloop
  • Heetwater uitloop

JURA S8 CHROOM (EA)

  • Vermogen: 1450 watt
  • Aantal kopjes: 1-2 Per zetbeurt
  • Koffie: koffiebonen-gemalen
  • Soorten koffie: Cafe latte, Cappuccino, Dubbele Espresso, Espresso, Espresso macchiato, Flat white, Latte macchiato, Lungo, Ristretto, Warme melk

Jura S8 Chroom (EA) - Afbeelding 1Jura S8 Chroom (EA) - Afbeelding 2Jura S8 Chroom (EA) - Afbeelding 3Jura S8 Chroom (EA) - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Jura S8 Chroom (EA) of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Wil je graag de Jura S8 Chroom (EA) kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Jura voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Jura koffiemachine heeft de volgende EAN code 7610917153800. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het kiezen van Jura koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Jura machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Deze Jura S8 Chroom (EA) zet 1-2 kopje(s) per keer.

Jura S8 Chroom (EA) - Afbeelding 5Jura S8 Chroom (EA) - Afbeelding 6Jura S8 Chroom (EA) - Afbeelding 7
Verschillende soorten koffiezetapparaten zorgen voor verschillende soorten smaakbeleving. Sommige Jura koffiezetapparaten maken bijvoorbeeld gebruik van koffiebonen, terwijl andere Jura apparaten gebruik maken van bijvoorbeeld pads. Voor een koffieliefhebber is het belangrijk dat de smaak naar wens is en die blijft heel persoonlijk. Met deze Jura S8 Chroom (EA) koffiemachine maak je gebruik van koffiebonen-gemalen.

Populaire video voor artikel: Jura S8 Chroom (EA)

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 08:41 uur

€ 1.689,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen