728x90: Bol Ad

WMF Lono met thermoskan RVS

Laagste prijs gevonden vandaag 02:26 uur

€ 104,- € 147,77

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 02:26 uur

€ 104,-

bekijk

Logo Media Markt

Media Markt aanbieding: vandaag 03:40 uur

€ 113,99

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 104,-

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 104,-

Specificaties WMF Lono met thermoskan RVS

Algemeen

Merk WMF
Fabrikantcode (sku) 2019
EAN code 4211129132930

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)33.00
Hoogte (centimeter)33.80
Diepte (centimeter)338
Gewicht (kilogram)4087
Materiaal RVS
Kleur Zwart
Vaatwasmachinebestendig
BPA-vrij

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt )8
Koffie Gemalen koffie
Soorten koffie filterkoffie
Instelbare temperatuur

Gemak

Geïntegreerde koffiemolen
WMF Lono met thermoskan RVS kopen
Actuele prijs: € 104,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de WMF Lono met thermoskan RVS koffiezetapparaat zet je de heerlijkste koffie. De behuizing is gemaakt van duurzaam Cromargan roestvrij staal en geeft het apparaat een luxueuze uitstraling. Het waterreservoir is afneembaar, BPA vrij en voorzien van een zichtbare waterniveau-indicator zodat je precies weet hoeveel kopjes je kan zetten. Met de capaciteit van 1,25 liter (8 kopjes per keer van elk 125 ml) is dit handige apparaat ideaal voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Het uitneembare filter is eenvoudig te reinigen, heeft een druppelstop én overloop beveiliging. Daarnaast beschikt de koffiezetter over een warmhoudplaat met automatische uitschakeling. De WMF Lono met thermoskan RVS heeft een vermogen van 800 watt.

WMF LONO MET THERMOSKAN RVS

  • Vaatwasmachinebestendig: Nee
  • Aantal kopjes: 8 Per zetbeurt
  • Koffie: Gemalen koffie
  • Soorten koffie: filterkoffie
  • Geïntegreerde koffiemolen: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de WMF Lono met thermoskan RVS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

WMF Lono met thermoskan RVS - Afbeelding 1WMF Lono met thermoskan RVS - Afbeelding 2WMF Lono met thermoskan RVS - Afbeelding 3WMF Lono met thermoskan RVS - Afbeelding 4
Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Wil je graag de WMF Lono met thermoskan RVS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Overige merken voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze Overige merken koffiemachine heeft de volgende EAN code 4211129132930. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het kiezen van Overige merken koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Overige merken machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Deze WMF Lono met thermoskan RVS zet 8 kopje(s) per keer.

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 02:26 uur

€ 104,-

bekijk

Logo Media Markt

Media Markt aanbieding: vandaag 03:40 uur

€ 113,99

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen