Expert korting festival banner

Krups EA897B Evidence Eco Zwart

De beste deal van vandaag

OTTO

619,-

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Krups EA897B Evidence Eco Zwart kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Krups EA897B Evidence Eco Zwart is een volautomatische koffiemachine en is gemaakt van

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 75,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 30 september 2022

Krups EA897B Evidence Eco Zwart aanbiedingen

Groot in shoppen
Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Dat is zeker
Momenteel niet beschikbaar voor bezorging

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 619,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 619,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Expert korting festival banner 5

Specificaties Krups EA897B Evidence Eco Zwart

Algemeen

Merk Krups
Fabrikantcode (sku) EA897B
Release datum 2022
EAN code 3016661164156
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 24
Hoogte (centimeter) 36,7
Diepte (centimeter) 38
Gewicht (kilogram) 7,78
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afwerking Mat & glanzend
BPA-vrij
Vermogen (watt) 1450

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 2
Koffie koffiebonen
Soorten koffie Americano, Cafe latte, Cappuccino, Espresso, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
Instelbare temperatuur
Melkopschuimen Melkslang
Pompdruk (bar) 15
Verwarming Thermoblock
Materiaal behuizing Kunststof

Gemak

Geïntegreerde koffiemolen

Inhoud

Inhoud water (liter) 2,3
Krups EA897B Evidence Eco Zwart kopen?
Actuele prijs: € 619,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Krups EA897B Evidence Eco Zwart is van het merk Krups en is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Het loont om de Krups koffiemachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een koffiemachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Krups EA897B Evidence Eco Zwart van Krups is ea897b. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 1Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 2Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 3Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 4
Krups EA897B Evidence Eco Zwart is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Krups EA897B Evidence Eco Zwart van Krups geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Krups EA897B Evidence Eco Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Krups voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Krups EA897B Evidence Eco Zwart heeft de volgende EAN code 3016661164156. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Krups EA897B Evidence Eco Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Krups EA897B Evidence Eco Zwart van Krups heeft een gewicht van 7,78. Het gewicht van 7,78 ligt dicht bij het gemiddelde koffiemachine gewicht.

Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 5Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 6Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van Krups EA897B Evidence Eco Zwart is 1450 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Het kiezen van Krups koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Krups machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Krups EA897B Evidence Eco Zwart zet 2 kopje(s) per keer.

Verschillende soorten koffiezetapparaten zorgen voor verschillende soorten smaakbeleving. Sommige Krups koffiezetapparaten maken bijvoorbeeld gebruik van koffiebonen, terwijl andere Krups apparaten gebruik maken van bijvoorbeeld pads. Voor een koffieliefhebber is het belangrijk dat de smaak naar wens is en die blijft heel persoonlijk. Met deze Krups EA897B Evidence Eco Zwart koffiemachine maak je gebruik van koffiebonen.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Krups EA897B Evidence Eco Zwart kun je de volgende koffiesoorten maken; americano, cafe latte, cappuccino, espresso, latte macchiato, lungo, ristretto.

Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 8Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 9Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 10Krups EA897B Evidence Eco Zwart - Afbeelding 11
Het Krups koffiezetapparaat met geïntegreerde koffiemolen is ideaal voor liefhebbers van koffie en design. Deze EA897B Evidence Eco Zwart biedt koffieplezier zonder verlies aan smaak. Met een druk op de knop maal je je favoriete koffiebonen in verschillende maal instellingen van fijnheid. Het resultaat: een smaakvolle koffie, rijk aan aroma!

Een Krups koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Krups koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Krups EA897B Evidence Eco Zwart heeft een waterreservoir van 2,3 liter.

De Krups EA897B Evidence Eco Zwart is een volautomatische koffiemachine en is gemaakt van 62% gerecycled plastic. In totaal bestaat deze Krups volautomaat voor 90% uit recyclebare onderdelen. Dit alles met het behoud van uitzonderlijke kwaliteit. Het koffiezetapparaat beschikt over de Quattro Force technologie. Deze functie zorgt ervoor dat je bij elke stap tijdens het koffiezetten de beste smaak en textuur bereikt. Dankzij het Milk Advanced Technology maak je de heerlijkste cappuccino en latte macchiato.

IN DE DOOS

 • Krups EA897B Evidence Eco Zwart
 • Reinigingstabletten (x2)
 • Ontkalker
 • Reinigingsnaald voor het stoomcircuit
 • Waterfilter
 • Teststaafje voor waterhardheid
 • Pijpenrager

KRUPS EA897B EVIDENCE ECO ZWART

 • Top Product: Ja
 • Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
 • Koffie: koffiebonen
 • Soorten koffie: Americano, Cafe latte, Cappuccino, Espresso, Latte macchiato, Lungo, Ristretto
 • Geïntegreerde koffiemolen: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Krups EA897B Evidence Eco Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Krups EA897B Evidence Eco Zwart

Expert korting festival banner 5
Expert korting festival banner 2

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen