728x90: Bol Ad

Ninja AF300 Zwart


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

De Ninja AF300 Zwart is van het merk Ninja en is een populair merk binnen de productgroep airfryers. Het loont om de Ninja airfryers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een airfryers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke airfryer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Ninja AF300 Zwart van Ninja is af300eu. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Ninja AF300 Zwart is sinds oktober 2020 op de markt. In oktober 2020 is Ninja AF300 Zwart van Ninja geÔntroduceerd op de markt. Een ouder airfryers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige airfryers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in oktober 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals airfryers.

Wil je graag de Ninja AF300 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Ninja voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Ninja AF300 Zwart heeft de volgende EAN code 622356239561. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen airfryers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel airfryers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Ninja AF300 Zwart dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Ninja AF300 Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van airfryers te weten. De Ninja AF300 Zwart van Ninja heeft een gewicht van 8200 g. Het gewicht van 8200 g ligt dicht bij het gemiddelde airfryer gewicht.

Het stroomverbruik van Ninja AF300 Zwart is 1690 watt. Het vermogen van airfryers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals airfryers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. airfryers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij airfryers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Ninja AF300 Zwart is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De Ninja AF300 Zwart heeft een timer. Je kunt op elk moment aflezen hoelang het apparaat in werking is. Dit vaak tot een tijdsvak van 60 minuten. Met een timer kun je plannen om een taak binnen een bepaalde tijd uit te voeren.

Het laadvermogen van een airfryer bepaalt voor hoeveel personen je eten kunt maken. De kleinste Ninja airfryers hebben een inhoud van 0.4 tot 0.8 kg, wat inhoudt dat je voor 1 tot 2 personen eten kunt maken. Van 0.8 tot 1.2 kg kun je eten maken voor 3 tot 4 personen. Laadvermogens van 1.2 tot 1.4 kg zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Tot slot zijn er de grotere Ninja airfryers die vaak een inhoud van 1.4 tot 1.8 kg hebben. Deze zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. Het laadvermogen van de Ninja AF300 Zwart is 1,2 kilogram.

Consumentenbond Beste uit de Test - De Ninja AF300EU Zwart heeft een vermogen van 1690 Watt en een netto inhoud van 7,6 liter waarmee je ongeveer tot 1200 gram frites per keer kunt bakken. De airfryer beschikt over zes uitgebreide kook functies: Max crisp (Maximaal knapperig), Roast (Braden), Bake (Bakken), Reheat (Opwarmen), Dehydrate (Ontwater) en natuurlijk de Air fry (luchtfrituren). De Airfryer heeft twee afzonderlijke frituurvakken met een inhoud van elk 3,8 liter. En dankzij een handige timer-functie is het op precies dezelfde tijd klaar. Vaatwasmachine bestendige onderdelen.

NINJA AF300 ZWART

 • Top Product: Ja
 • Vaatwasmachinebestendig: Onderdelen
 • Laadvermogen: 1,2 kilogram
 • Capaciteit in personen: 5 personen

Kom je er niet uit bij het kopen van de Ninja AF300 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze airfryer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je airfryers of staat jouw airfryer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze airfryer keuzehulp.

Specificaties Ninja AF300 Zwart

Algemeen

Merk Ninja
Fabrikantcode (sku) AF300EU
Release datum Oktober 2020
EAN code 622356239561
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 40,00
Hoogte (centimeter) 31,00
Diepte (centimeter) 32,00
Gewicht (kilogram) 8200 g
Kleur Zwart
Vaatwasmachinebestendig Onderdelen
Vermogen (watt) 1690
Display
Timer
Inhoud (liter) 7,6

Eigenschappen

Laadvermogen ( kilogram ) 1,2
Capaciteit in personen ( personen ) 5

Gebruik & functies

Maximum temperatuur (graden) 240
Instelbare temperatuur
Temperatuurlampje
Koele wand

REVIEW

9.0
 • 2 kookvakken met 7,6 liter inhoud • Veel mogelijkheden voor aanpassing
 • Groot & zwaar apparaat om te verplaatsen
 • Experts

  5 bedrijven die een review hebben geschreven over de Ninja AF300 Zwart geven in totaal een 9.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen